{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 1 april 2014

Dinsdag - poppendag Hoe Elina's pop een gezicht kreeg

Dinsdag - poppendag Hoe Elina's pop een gezicht kreeg


Vorige week wilde ik nog niet laten zien hoe Elina's pop eruit kwam te zien, omdat Elina haar zelf nog niet had gezien. Vandaag laat ik zien hoe het gezicht ontstond.


Op verzoek: bruine ogen. Elina heeft ook bruine ogen, én blond haar.Met het wit erbij worden het pas echt ogen.Zwarte wimpers. Ik ben er inmiddels achter dat donkere kleuren sprekender werken.Een blijde lach!

De blonde haren laat ik ook zien vandaag. Hannie van handwerkplezier werkt vaak met dubbele of zelfs driedubbele draad voor de haren. Deze zachtgele acryl is aanmerkelijk dunner dan het garen dat ik andere keren gebruikte. Ik heb nu de rand rondom en langs de middenscheiding met dubbele draad gedaan en verder het hoofd opgevuld met enkele draden tot het garen op was.


Een paar haartjes op het voorhoofd om het wat speelser te maken.Ze moet hier nog wel even geknipt worden!Sinds afgelopen vrijdag is de pop bij Elina en ze heeft de naam Sasha gekregen! En was ze blij met de pop?Volgende week laat ik nog wat foto's van Sasha zien.

Nu ga ik even kijken of er ook poppennieuws is bij

- Akke,
- Aukje,
- Hannie,
- Joke,
- Rita en 
- Wieke!

Liefs van De Breimeisjes!

12 opmerkingen:

 1. Sasha is een prachtige pop geworden! Ze heeft mooie lange blonde haren en sprekende ogen die stralen! Hier gaat Elina nog veel plezier aan beleven!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto van Elina en haar Sacha! Gr.frouwien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is ze leuk geworden met een heel leuk blij gezichtje, ik zie dat ze met veel plezier ontvangen is, Die meiden zullen samen wel veel speelplezier hebben ;o)
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden! De pop heeft een heeft een heel lief gezichtje, mooi gedaan die ogen! Je ziet dat poppemoeder reuze blij is met haar kind:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat mooi gedaan !!! Die geborduurde ogen zijn ook heel mooi bij deze poppen. Goed dat je dat hebt uit geprobeerd. Misschien ga ik dit ook wel eens proberen. Het resultaat van je blonde haren is ook zeer geslaagd. En wat is dat een mooie foto van Elina en Sacha samen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ze prachtig geworden zeg!!!!!!!!!! Heel mooi gedaan,
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is pop prachtig geworden en wat is Elina er blij mee ,ze straald helemaal prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi famke is Elina Maar je pop is ook prachtig geworden een echte meisjes pop. Elina heeft het heel mooi bedacht allemaal en dat haar is ook geweldig zo'n dik bos.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk geworden zeg, prachtig! de gezichtsuitdrukking is heel mooi gelukt.
  Elina boft wel zeg met zo'n lieve tante, ze straalt er helemaal van! Sacha lijkt wel een beetje op Elina met die donkere ogen en dat blonde haar. Die twee worden dikke vriendinnen, dat zie je zo!

  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sasha is werkelijk prachtig geworden! Zo te zien is ze met open armen ontvangen en wordt ze nooooooit meer losgelaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze heeft alle nachten al lekker bij me geslapen. We zijn ook al even in de tuin geweest en daar ging ze op de fiets van: baby born fietsen. Dat kon ze al snel .Ik ben heel blij met haar!!!
  DANKJE!!!!!!

  Groetjes, Elina & Sasha.

  BeantwoordenVerwijderen