{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 10 april 2014

Opruimen

Opruimen


Al eerder schreef ik over het moodboard dat ik maakte. Dat moodboard maakte meer los dan toen de bedoeling was! Ik ben behoorlijk aan het opruimen gegaan en kreeg allemaal ideeën. Die veranderden steeds, maar uiteindelijk werden de ideeën echte plannen en nu is er al heel wat uitgewerkt! Ik heb een aantal meubels verplaatst, een kast en een sidetabel wisselden van plaats bij de hobby/logeerkamer en onze slaapkamer en dat is een grote verbetering. Ik heb geen foto's van de situatie "voor". Toen was het ook wel heel erg rommelig, dus dat vind ik zelf niet zo erg ;-) Ik kan wel wat laten zien van de "tussenfase".


Nu had ik bedacht dat het leuk zo zijn om wat op te hangen op de grote achterwand. Die is van heel hard beton, dus dat is vrij lastig. Ik wilde er graag een stuk hout op, zodat het makkelijker zou zijn. Een idee in een oude Libelle maakte het plan compleet en afgelopen weekend heeft echtgenoot, de deeltijdschrijver, en nu dus deeltijdklusser, alles naar mijn wens aan de muren bevestigd en inmiddels heb ik zelf met hamer en spijker al het een en ander opgehangen.Ik heb er nog allemaal ideetjes over, maar hang het nu nog maar niet te vol! Dan komt vast snel genoeg ;-)

In onze slaapkamer kon ik nu even geen foto's meer kwijt, maar bij de Action vond ik leuke plankjes en ook die zijn opgehangen door de deeltijdklusser. En ik heb ze schoongemaakt en vol gezet. Heerlijke winkel ook, de Action.Ik ben helemaal blij met het eindresultaat!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij is het voorjaar :-)) ziet er gezellig uit en een goed idee dat megagrote " prikbord" .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe moet je eens veranderingen aanbrengen. Dan heb je precies weer een beetje een "nieuw huis". Ziet er goed uit. Geniet ervan !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap werk geleverd Akkelien, dat geeft je altijd een goed gevoel en je hebt weer een "ander huis" zo. Het ziet er nu al goed uit met dat hout en wat er ophangt, maar dit wordt vast nog vervolgd!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om eens even binnen te kijken in jou hobby kamer het is er wel erg netjes.
  Mijn hobby kamertje is 2 weken geleden verhuist naar een ander gedeelte in huis en tjonge jonge ik wel een hamster zoveel spullen heb ik.
  Maar nu is alles weer netjes op orden en kunnen we er weer heelijk van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt inderdaad redelijk netjes op de foto, maar hoe lang zal dit duren? ;-) Maar je weet het, hé, van creatieve mensen, die hebben geen rommel, maar allemaal inspiratie!

   Verwijderen