{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 3 april 2014

Handwerken bij Katrein, Hollands thema

Handwerken bij Katrein, Hollands thema


Afgelopen maandag was er weer een handwerkavond van De Breimeisjes bij Katrein Kunst.
Voor mij was het heel leuk dat vriendin Annemiek uit Zeist kwam. Het was zelfs heel handig, want jammer genoeg was Lydia geveld door migraine en er waren juist veel aanmeldingen en er kwamen drie dames voor de eerste keer. 

Overdag had ik de patronenpakketjes al klaar gemaakt en kruidkoek gebakken. (Kijk hier voor het recept).
De tafel gevuld met de pakketjes, garen, kopjes thee en lekkers!

Ik had als thema "Ik hou van Holland" met de huisjesslinger van gisteren, maar dan in rood/wit/blauw/lichtblauw, gehaakte medailles en de leuke kettingen van Karin aan de haak. Toch gingen de meeste dames met Zpagetti aan de haak!
Het zijn een hele groet poef, een kleinere poef met strepen, een groot woonkussen en een tasje.  Ik ben zelf ook van plan om een poef te haken met Zpagetti. Eigenlijk wil ik dan spiraalsgewijs haken, maar wel met stokjes. Ik heb er al een idee over. 

Deze handwerkavond was heel erg leuk! Ik vond het super dat Annemiek mee was en was ook erg blij met haar hulp! En wat een leuke, gezellige en creatieve vrouwen waren er! Ik heb al weer zin in de volgende keer! Die is al snel, op 14 april! Bij Katrein Kunst kun je terecht voor informatie en/of om je aan te melden!

Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Nou dat was een geluk dat je hulp uit onverwachte hoek kreeg, En wat zijn ze weer ijverig geweest. Wel jammer dat je zo je best hebt gedaan op de huisjes pakketjes en dan gaan ze voor Zpagetti.
  groejtes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is geen enkel probleem, dat mensen voor iets anders kiezen. Ik geef iedere keer wel wat haakideetjes, maar ik vind het ook heel leuk dat er eigen projecten komen! Ik denk mee en help als het nodig is. Zo inspireren we elkaar weer!

   Verwijderen
 2. wat ziet het er weer gezellig uit en je cake is vast en zeker om te smullen ga eens kijken naar je recept ;o)
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het zelf ook heel leuk om mee te maken. Jammer dat ik zo ver weg woon, anders was ik vast vaker gekomen.
  En de kruidkoek was ook heel lekker!
  groetjes Annemiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was weer gezellig! Gelukkig kreeg je hulp nadat Lydia moest afhaken. Met 3 nieuwe leden heb je je handen vol. Leuke projectjes met Zpagetti!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen