{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 27 juli 2017

Zomer 2017 Donderdag - dekendag Door met het alfabet

Zomer 2017 Donderdag - dekendag Door met het alfabet


Momenteel is donderdag de dekendag bij mij en besteed ik aandacht aan De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Kijk vooral ook even op hun Facebookpagina! En kijk ook even bij Haak je aan? Samenhaken is verbinden.


Op dit moment werk ik aan het hele alfabet. Met de letters tot nog toe kun je al wat woordjes leggen, vorige week liet ik al zien dat de DAG kon leggen, nu de internationale groet


Hi!

En we gaan door met de K van Kom je er bij?


De L van Lach:En de M van Meedoen en Mienskip. Mienskip is een belangrijk begrip in het project Haak je aan? Haken is verbinden. 


En de M is ook van Midden. Ik ben nu precies op de helft van het alfabet!

Alle letters kun je terug vinden onder het label "alfabet".


Het idee bij deze letters is dat je allerlei willekeurige achtergrondlapjes kunt combineren met één kleur die je voor de letter gebruikt. Het is dan wel handig dat die kleur goed afsteekt.

Op 9 augustus is de Hardzeildagbraderie in Sneek en dan komt ook de Haak-maar-aan-caravan. Wie haakt dan ook aan? 

Update: Esther van Pippa's Hus meldt in de reactie dat ze aan wil haken en info zoekt. Die heb ik gevonden en ik voeg dus nog even wat toe 😊

Op de facebookpagina van Haak je aan? Haken is verbinden vind je een agenda met activiteiten en op 9 augustus zie je dit.Kom langs in het gezellige Sneek tijdens de hardzeilbraderie!! Er is van alles te beleven. U kunt ook aan haken bij de gepimte gehaakte caravan en horen over het project. Tevens willen wij deze dag een deken maken met de waterpoort van Sneek. Kom gezellig langs. Wil je mee komen helpen met promoten meld je dan aan bij de facebookpagina: Haak je aan? haken is verbinden.

In de maanden juli en augustus zijn De Breimeisjes in vakantiestemming. Wél veel blogjes, soms met een beetje "oud nieuws"  dat nog wel de moeite waard is. De poppen zijn op vakantie en toch iedere week in ieder geval een lijst met linkjes. Misschien wat minder reacties bij anderen. 
En ondertussen natuurlijk gewoon doorgaan met haken en breien 😊

Dus ook de komende tijd kun je rustig regelmatig komen buurten bij De Breimeisjes, gezellig! 
Geniet zelf ook van een mooie lange zomer en denk om de happy momentjes!
Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Ik wil wel aanhaken! Ik ga vlakbij Sneek op vakantie en we willen graag een dagje naar de Sneekweek. Dat zou leuk zijn als we er dan kunnen zijn? Op 9 augustus. Waar vind ik info? XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk Esther! Je kunt via de facebookpagina's die ik bovenin dit bericht noem zeker informatie krijgen. En als ik zelf meer weet, zal ik het zeker delen :-)

   Verwijderen
 2. Gezellig en wat zijn er al veel dekens af

  BeantwoordenVerwijderen