{ 'anonymize_ip': true }

maandag 29 juni 2015

Zomerse armbandjes

Zomerse armbandjes


De laatste handwerkavond voor de zomervakantie hadden we een mooi pakketje met zomerse patroontjes en bij de ideetjes die we meegaven zaten ook armbandjes.

Ik vond een leuk armbandje bij Haakt.nl, eenvoudig met lossen en vasten. Ik haakte een tweekleurig voorbeeldje. Ik haakte het alleen wel wat groot...


Het andere armbandje vond ik in een tijdschrift, de Anna. Het is op zich makkelijk te haken, je haakt een rij lossen en dan aan beide kanten vasten met op de hoek 3 vasten in één steek om de bocht om te gaan. Dan haak je zo nog een toer vasten en daarna als derde toer een rand waarin je boogjes maak en dat kan op vele manieren. In het blad hadden ze voor elke toer een andere kleur, ook heel leuk! Ik koos voor een effen armbandje en dat versierde ik:


Met kraaltjes en pailletten, borduurwerk of kleine ander haakwerkjes, bijvoorbeeld zo'n gehaakt schelpje wat ik al eerder liet zien, kan je er de meest mooie en persoonlijke armbandjes van maken!Caroline en Lydia haakten allebei een armbandje. Het krult nogal, maar als je 'm om hebt, zie je dat niet meer! Het is de bedoeling dat er nog wat versiering op komt, maar daar was tijdens de handwerkavond geen tijd meer voor. Tijd vliegt namelijk als het gezellig is :-)


Meer informatie over de handwerkavond kun je hier vinden.


Tot mijn verrassing zie ik de laatste tijd dat ik er af en toe weer een volger bij krijg! Wat gezellig, van harte welkom en wat fijn dat jullie er allemaal zijn!

Volgende week is het hier zomervakantie en gaat ook de blog van De Breimeisjes in de vakantiemodus. Dat houdt in dat er nog steeds regelmatig wat nieuws te zien en/of te lezen zal zijn. Wel wat minder en ook zeker weten dat ik wat minder reageer. En toch kom ik ook vast nog wel eens bij jullie kijken! Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Leuk zo'n armbandje, zelfgemaakte zijn toch de leukste ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk die armbandjes en geniet maar lekker van de vakantie ga ik ook doen nog anderhalve week voor de schoolgasten

    BeantwoordenVerwijderen