{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 7 november 2013

Lopende zaken, sokken en andere projecten

Lopende zaken, sokken en andere projecten


Het is al een hele tijd geleden dat ik liet zien dat ik met deze sokken bezig was. Ik was niet tevreden over de boord en ben opnieuw begonnen. De planning is om ze voor Sinterklaas af te hebben, dus er is nu wel enige druk.


Er liggen ook nog wat mooie garens en af en toe "moet" ik daar wat mee en zo ben ik nu toch begonnen met een bol Fenna. Ik haak een col volgens het patroon dat ik ooit vond via de blog van Angeline en dat je vind hier een link naar het youtube-filmpje.


Ik heb al meer van dit soort cols gemaakt, ze staan hier op de website. In dit geval haak ik met haaknaald nr. 6, 180 steken en ik haak door tot het garen op is, één bol. Meer heb ik niet van deze kleur. Het haakt heel prettig en ik word helemaal blij van deze vrolijke kleuren!

En dan had ik nog een opdracht gekregen. Via mail kreeg ik de vraag of ik een col, een sjaal en een muts wilde breien. We kwamen een prijs overeen en ik kreeg het benodigde garen thuis gestuurd.


Mooie kleuren, garen met 20% wol en 80% acryl, ik ken het niet, het is hier niet te koop, maar het breit prima! 


Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleur van sokkenwol is dit weeral. Ja en die fennawol dat is een groot succes. Hier in België niet meer te verkrijgen.
  die wol die je hebt toegestuurd gekregen ken ik ook niet, maar de kleurtjes zijn best wel mooi. Gelukkig breit het lekker.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo je hebt nog genoeg te doen. Maar wat is die overloop wol toch prachtig als je heb gebreid ziet het er zo mooi uit.
  succes met je bestelling
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bezige bij ben je weer Akkelien! De sokkenwol is prachtig, dat komt vast nog in orde voor de sint :-) Achter de fennawol kunnen we fluiten hier, nergens te bespeuren. Met de toegestuurde wol maak je vast weer iets moois!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik prijs me zelf zeer gelukkig met die paar bollen Fenna :-) Ik ben er ook zeker drie keer voor in de winkel geweest en zou eerst meer meenemen, maar dacht: "Ach...."

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zeg wat je allemaal aan het maken bent ♡
  De fenna is fijn om mee te werken he? Ik had ook een paar bollen, jammer genoeg is het hier nergens meer te verkrijgen ..
  Fijne avond, en bedankt voor je steeds weer lieve reacties op mijn blog ♥
  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen