{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 5 november 2013

Dinsdag poppendag, hippie (4)

Dinsdag poppendag, hippie (4)


O jee, ik zit weer op dat punt van.... 


Het zit aan elkaar, maar dit vind ik altijd wel een lastig moment in de pop. Al die draadjes, dat moet nog op een of andere manier weggewerkt, alles moet goed strak gebreid worden hier, de oksels moeten dicht.... 


Vanaf dit punt wordt het natuurlijk ook wel weer echt leuk! Het hoofd, het gezicht en de haren maken iedere pop toch wel echt speciaal! Ik heb vast een hele mooie kleur gekocht voor de haren, ik ben er erg blij mee.


Ik heb de draadjes van de jurk afgehecht en er knoopjes opgezet. Uiteraard twee verschillende, dat vind ik goed bij Pippi passen.


En na nog heel veel foto's op het wereldwijde web te hebben bestudeerd, ben ik ook aan een sjaal begonnen voor Pippi. Het wordt per slot van rekening ook wat kouder én de wintertijd is al begonnen!


Ik ga snel kijken bij de vorderingen van Daniëlle, Jolanda, Rita en Marjolein!


Liefs van De Breimeisjes!

6 opmerkingen:

 1. Nog even doorzetten Akkelien en dan is de pop af. Altijd spannend hoe ze er gaat uitzien hé. Tof het jurkje met de twee verschillende knopen. Helemaal Pipi...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pipi schiet goed op Akkelien, ze wordt vast een knappe pop met dat rode haar :-) en haar jurkje past perfect, dat zie je zo. Ook origineel met 2 andere knopen. Je hebt flink doorgewerkt!
  En ze wordt al voorzien voor de winter, knap!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja nu komt het leukste , jouw pipi gaat tot leven komen , ben heel erg benieuwd naar haar snoetje ;o) en die sjaal heeft ze zeker nodig het is echt een stuk frisser geworden......
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf dit knap vinden, wat een gepriegel, maar het resultaat lijkt weer heel gaaf te worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat wordt een prachtig Pip hoor, dat zie ik nu al! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pff als ik dat zo zie met die vijf naalden dan gaat mij dat nooit lukken denk ik. Ik hou het toch maar bij mijn haaknaald of op 2 naalden breien..
  Je pippi-hippie wordt vast heel erg leuk!!


  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen