{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 2 oktober 2013

Weer een hartjesslinger

Weer een hartjesslinger


Afgelopen donderdag liet ik zien dat ik weer allemaal hartjes aan het haken was. Het project is afgerond: het is weer een slinger geworden, een hartjesslinger:


Ik had een bolletje rood garen, een beetje apart garen. Dat heb ik helemaal op gehaakt aan hartjes, toen had ik er 42. Dat was niet genoeg en daarom heb ik van dun ongebleekt katoen in combinatie met rood naaigaren nog twee soorten hartjes gehaakt:Zo had ik er uiteindelijk 61 en die heb ik aan "rolladetouw" geregen.


Een hele lange slinger, ongeveer acht meter, netjes opgerold:


Een cadeautje voor iemand die 60 is geworden! En dat wordt dit weekend gevierd. Ze heeft de slinger al, dan kan ze 'm vast ophangen. 
Meer slingers van De Breimeisjes kun je hier zien.
En de ideeën voor de hartjes komen hier en hier vandaan.

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. 8 meter slinger, dat is al de moeite. Hartjes blijven mooi. Die combinatie van de gebleekte katoen en rood naaigaren, vind ik zeer geslaagd. Allé, ze kunnen daar weer goe gaan vieren se.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een superleuk kado zeg, maar wat een werk al die hartjes. Stoer van je|! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kan alvast beginnen met versieren! De combinatie vind ik heel knap opgelost, maar 8 meters slinger is wel lang :)
  Grtjes, rita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, veel werk.... Zonder werk heb je ook niks, natuurlijk. Ik vond het eigenlijk nog best snel gaan. De hartjes op zich zijn heel snel klaar en als je ze een beetje ruim verdeeld over de slinger, dan heb je zo een flink aantal meters! Ik had het bij wijze van spreken ook op één meter kunnen proppen, denk ik. Dit is leuker! Een royale slinger!

  BeantwoordenVerwijderen