{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 29 oktober 2013

Dinsdag poppendag, hippie (3)


Dinsdag poppendag, hippie (3)


Omdat het vorige week herfstvakantie was, ben ik niet heel erg opgeschoten... Toch heb ik gelukkig wel wat vorderingen gemaakt. Beide armen zijn namelijk klaar.


Als je ze dan bij het andere deel legt, dan zie je toch al dat het wat gaat worden:Nu snel doorklikken, want ik ben benieuwd wat er te zien is bij Daniëlle, JolandaRita, Wieke en Marjolein!

En nog even voor Petra, die een vraagje stelde over de muts uit de blog van gisteren: het patroon begint met vier lossen die je met een halve vaste tot een ring haakt. In die ring haak je 1 losse (dat is een "beginlosse" en stelt eigenlijk een vaste voor) en 7 vasten. Ik heb zelf 8 vasten gehaakt in een magische ring. Die magische ring heb ik geleerd van Wieke van Keulen die dat heel erg duidelijk uitlegt op haar blog, kijk maar eens hier. Zij haakt er dan stokjes in, je kunt er ook heel goed vasten in haken. En verder volg je het patroon. Ik iedere toer goed verdeeld 8 steken meerderen, tot het breed genoeg is en dan zonder vasten door haken! Ik hoop dat het zo lukt!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. wat een leukerd wordt dat met al die verschillende kleurtjes! Veel breiplezier! Groet, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze groeit echt al goed , en de kleurtjes zijn echt leuk ....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hé, als je de armen zo al legt, begint het al aardig op een popje te lijken. Dat wordt ook een toffe hippie, ik zie dat nu al ;-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je pipi langkous groeit goed hoor! Nu zie je ze echt wel komen :) en ze wordt prachtig! Die wil ik ook ooit nog eens maken!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou haastige spoed is zelden goed, Dus geen probleem pipi is klaar wanneer ze klaar is en dat ziet ze er vast super uit.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen