{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 4 oktober 2013

Dierendag

Dierendag


4 oktober dierendag. Wij hebben zelf geen huisdieren. Toch vond ik het wel leuk om op 4 oktober wat met dieren te doen op de blog en daarom ben ik even gaan kijken in mijn "archief" en vond zo het een en ander. Hierbij een kleine selectie:


Patroontjes o.a. uit Gelukspoppetjes haken van Annemarie Arts, 100 bloemen van Lesley Stanfield, Schattige huisdieren van Brigitte Read, Superleuke vingerpopjes haken van Gina Alton en www.blijmetdraadjes.nl.

Alle dieren wens ik een hele goede dierendag en vooral een heel diervriendelijk leven.

En alle lezers: wat fijn dat jullie er zijn! Heel hartelijk welkom ook aan de nieuwe volgers en nieuwe bezoekers! Jullie allemaal wens ik een heel fijn weekend!

Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Zo zie je maar dat je veeeeeeel meer dieren in huis hebt dan je denkt !!!
  Gelukkig eten ze niet te veel :-)
  Wij hebben er wel die eten nodig hebben. Maar voor hun is het elke dag dierendag. Die zijn gewoon super verwend. Zo hoort het ook vind ik.
  Nog een fijn weekend en grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dieren zat!!!! :-)

  fijn weekend,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien een leuk weetje je hebt meer huisdieren dan je denkt..
  Hoeveel spinnen kruipen er gemiddeld door één woning?
  In een normaal huis dat geregeld schoongemaakt wordt, kruipen er gemiddeld 1500 spinnen. Stofzuig je zelden, dan breidt hun aantal snel uit want elke spin legt per keer meer dan honderd eitjes. Bang moet je er niet voor zijn, want spinnen in huis steken of bijten niet.http://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/20456-dierenweetjes-spinnen.html..
  Fijne dierendag...(ha, ha) Ik griezel al alleen bij de gedachte, ga maar weer snel stofzuigen..Heb liever jouw huisdiertjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1500??????????? Hmmmm, dat is wel heel veel! Ik weet dat er op dit moment twee bij mij op het toilet wonen, maar waar die andere 1498 dan zitten? Ik heb ze trouwens liever dan muggen en vliegen.

   Verwijderen
 4. Jij hebt al aardig wat diertjes in huis hoor Akkelien! En die zullen heel blij zijn dat ze vandaag in de kijker mogen staan op je blog :)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dierendagblog!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen