{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 2 september 2022

Week 35

Week 35

Op de vijfendertigste vrijdag van dit jaar is hier deel 35 van mijn eigen challenge, 52 weken in 2022.
Ik ga proberen iedere week iets leuks te verzinnen met een getal en vandaag is dat met het getal


35, op die leeftijd werd ik moeder. En dat is absoluut het leukste en meest bijzondere dat ik ooit geworden ben.

Deze week blijken zonnebloemen nogal eens het onderwerp van de blog te worden en daarom heb ik voor vandaag 35 zonnebloemen opgezocht in mijn blogarchief. Ik heb ze allemaal zelf gemaakt en vind ze wel geslaagd (dat vond ik niet van alle zonnebloemen die ik terugzag 😉)


In deze eerste collage zie je de 6 zonnebloemen die in onze tuin te vinden zijn. De wilde breisels en haaksels.


5 gehaakte exemplaren, de 3 van het slingertje haakte ik voor m'n moeder in 2021 en die zonnebloem inspireerde tot de versie van het Bloemen-ABC die je op de bloemenkrans ziet. De sleutelhanger liet ik gisteren zien, dat is de meest recente. Daar heb ik ook het patroon beschreven.


Dankzij dit hoesje schiet het lekker op, daar zitten 12 zonnebloemen in verwerkt! Een ontwerp dat ik gemaakt heb voor Breiclub.nl, al in 2018, je leest er hier meer over.


8 gehaakte exemplaren, allemaal gemaakt in 2014! Linksboven heb ik er een gemaakt om een potje met zonnebloemzaadjes op te leuken. Rechtsboven 5 kleurige exemplaren, die niet eens zijn afgehecht, heel bijzonder... Ze lijken geschikt als onderzetter, maar of ze daarvoor gebruikt zijn, dat weet ik eigenlijk niet meer. En onderaan 2 gehaakte zonnebloem-sleutelhangers. Ik vind m'n nieuwste eigenlijk wel leuker!


Deze 4 geborduurde zonnebloemen maken de 35 compleet. Onderaan 2 notitieboekjes en boven een vrolijk vlaggetje. Er zijn nog meer zonnebloemen te vinden op de blog, kijk vooral onder het label "zonnebloem".

De vijfendertigste vrijdag van 2022 is gevuld!
Zou ik het jaar volmaken? 

Mocht je dit ook leuk vinden en zin hebben om mee te doen? Dat kan ook voor 1 of 2 keer, een keer per maand, ieder kwartaal of elke week? Leuk, laat het weten! In dat geval voeg ik een link naar je blog toe!


September 2022, De Breimeisjes verkeren nog in nazomer-sfeer.
5x per week een blog met inspiratie, handwerkjes, tips en/of andere gezelligheid.
Gezellig dat je komt kijken en lezen!

Fijne dag  en heel fijn weekend 🌻🌻🌻

Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

1 opmerking: