{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 2 juni 2022

In de bibliotheek

 In de bibliotheek


De bibliotheek had me uitgenodigd als gastspreker in het Senior Café, op 25 mei. Die ochtend ging ik met volle fietstassen en een tas op de bagagedrager op pad:


Hier heb ik alle spullen zo'n beetje uitgepakt en gezellig gepresenteerd:


Het was heel leuk en gezellig al was de opkomst qua belangstellenden nogal klein.
Terwijl ik best leuke dingen had voorbereid! Ik had wat gehaakte vergeet-me-nietjes mee en een kopie met het patroontje en verder informatie over mijn blog/website/social-media-accounts en zo en ook allemaal bolletjes gele en blauwe katoen én haaknaalden zodat er direct gehaakt kon worden:


De dames van de bibliotheek hadden net een cursus fotografie gehad en namen tijd om een foto van me te maken, leuk in de binnentuin:


Met m'n 7 zussendeken! We hebben afgesproken dat ik die weer meeneem naar het volgende Creatief Café. Dat is op 16 juni van 14.30 - 16.00 uur in de bibliotheek in Sneek.

En toen kreeg ik als bedankje nog een hele leuke cadeaubon, te besteden bij Wolcom Sneek, de garenwinkel in dezelfde straat als waar de bibliotheek is. Blij mee!


Ik ga eens even goed nadenken wat voor leuks ik hier mee ga doen!


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Ja, je weet het maar nooit met de opkomst... Maar wat leuk dat je dit hebt gedaan. En die bon? ... dat gaat wel goedkomen denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. creatieshaken-ria2 juni 2022 om 09:30

  Wat jammer dat de opkomst niet zo groot was.Maar leuk dat je dat heb gedaan en je cadeaubon kan je lekker weer wat leuks mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Akkelien,jammer dat de opkomst tegen viel,je enthousiasme en creatieviteit is er niet minder om.de cadeau verpakking( cranny) bewaar ik als idee voor.....je weet maar nooit! Groet Henny Vos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de lage opkomst. Die bon gaat vast goed van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat allemaal prachtig verzorgd Akkelien,
  inderdaad jammer dat de opkomst wat tegen viel.
  En wat hebben de dames van de biblotheek een
  mooie foto van jou gemaakt in de buitentuin.,
  allemaal zo mooi op elkaar afgesteld qua kleur.
  En zijn de bolletjes en haaknaalden nog ter hand genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die heb ik ongebruikt weer mee naar huis genomen. Ik had zo wel weer al m'n kleine bolletjes netjes opgeruimd :-)

   Verwijderen
 6. Het lukt me helaas niet om met mijn google account in te loggen dus maar even anoniem, maar wat heb je er een gezellige tafel van gemaakt in de bieb. Jammer dat er weinig opkomst was, het lijkt me juist zo leuk om met elkaar even een vergeet-me-nietje te haken. Misschien een volgende keer. De dames van de bieb hebben je mooi op de foto gezet. Wat een leuk kussen zie ik daar rechts op de foto. Is die ook van jou en heb ik die gemist? Ik wens je veel voorpret met het kiezen van iets leuks voor de tegoedbon en een heel fijn pinksterweekend! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen