{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 15 maart 2017

Een boekenbon

Een boekenbon


Met Kerst kreeg ik een boekenbon en die is nu op. Ik heb er zulke leuke dingen van gekocht!
Eind januari had ik al erg leuke koopjes in de uitverkoopbak van de plaatselijke boekhandel.Niet dat ik denk dat ik ooit een kerststal ga breien, maar met 70 % korting werd dit toch wel een "musthave" voor mij. En dat geldt ook voor het volgende boekje:


Ik vond ook nog de scheurkalender van Garfield. Jullie weten dat zoon nogal fan is (zie bijvoorbeeld hier), dus dit werd met gejuich ontvangen 😊 Die is al zodanig in gebruik dat een foto niet meer echt kan. Dan zie je al een hele strip en dat mag misschien niet qua auteursrechten. 
Ik vond toen ook nog dit boekje:


Het is echt heel grappig! Er staan allemaal heel aparte advertentieteksten in, verzameld van marktplaats. Een voorbeeld: 
"Gezocht: een vrouw die voor me wil breien

Ik ben een man op zoek naar een vrouw die aparte dingen voor hem wil breien. Ik houd erg van zachte wol! Alvast bedankt!"

Iedere keer als ik een stukje lees in dit boek, moet ik minstens glimlachen 😊

Met die vier aankopen had ik € 14,05 uitgegeven! En zo handig met de hedendaagse boekenbon: dan blijft de rest gewoon op je "bon" staan.

Dus toen ik las dat het nieuwste boek van Sasha Blase-van Wagtendonk uit was, fietste ik naar de boekwinkel:


Weer heel wat inspiratie in huis, ik houd ervan!
Alleen paste het niet meer op de plank in de boekenkast. Ik moest even reorganiseren en ruimte maken. Heb ik gedaan dit weekend! En ook ben ik heel druk met het dekentje voor het kindje waarvan ik oudtante ga worden. Dussss.... ik heb niet veel gedaan aan de Grootste Gehaakte Deken ter Wereld. Morgen haak ik wél weer aan in de bieb in Sneek! Van 14.30 - 16.00 uur is dan weer de Haak-maar-aan-middag en het is altijd gezellig!Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Wat heb je een heerlijke aankopen gedaan! Die gaan vast van pas komen. Een gebreide kerststal, wat een leuk idee!
  Eventjes dacht ik aan het einde van je blogje dat er een nieuwe plank gekocht moest worden om de boeken op te plaatsen, maar nee; je hebt daarvoor gelijk een stukje voorjaarsschoonmaak benut 😁
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke aankopen. Ik heb ook nog een boekenbon liggen. Elke keer sneupen in de boekwinkel, veel te veel leuks zien en dan weer naar buiten lopen zonder iets te kopen. Zo doe ik heeeel lang met een boekenbon :)

  Lieve groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuke boekjes heb je gescored!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan er weer een tijdje tegenaan, inspiratie genoeg te vinden in deze boekjes!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen