{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 11 maart 2015

Woensdag - woondag De keuken (5)

Woensdag - woondag De keuken (5)


De afgelopen week stond in het teken van vloer. Want nu de keuken wordt veranderd, heeft
dit ook invloed op de vloer. We kozen bijna twaalf jaar geleden voor marmoleum en we zijn nog steeds tevreden met deze keuze. 
Omdat het een duurzaam product is, kiezen we ervoor om slechts het gedeelte van de keuken te vervangen. De kleur die we daar hadden blijkt zowaar nog steeds leverbaar, net als de kleur die we in de woonkamer hebben, maar we kiezen wel voor een nieuwe kleur. Ik heb een aantal zaken gevraagd om advies en een offerte en ik kreeg ook een paar stalen mee om het thuis te bekijken:


Onderaan zie je de kleur van de woonkamer, links de kleur die we nu in de keken hebben en de andere twee kleuren waren nieuwe mogelijkheden. Ik zie nu op de foto dat de rechter wel heel blauw lijkt. Dat is in het echt niet zo sterk. Op de volgende foto zie je het beter.
Hier liggen ze bij de nieuwe koelkast, ook wel side-by-side genoemd. Roestvrij staal is een belangrijke "kleur" in de nieuwe keuken.  De blauwe kleur die je hier ook ziet is een kleur die we mogelijk op de wand gaan gebruiken. We gaan waarschijnlijk voor de rechter staal, die wat donkerder grijs is. 

Inmiddels heeft weer iets het begeven:


Het broodrooster heeft het na zo'n twintig jaar trouwe dienst opgegeven. Nu heb ik gekozen voor een ander merk. En de voornaamste reden was de kleur, rvs :-)Wat een keuzes allemaal! Nog een paar weken, dan is het zover! Het is een gedoe, maar we hebben er veel zin in!
Wordt vervolgd :-)

Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.5 opmerkingen:

 1. Haha, weer een stukje van de puzzel....RvS als smaakmaker ......ik word steeds nieuwsgieriger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, RVS had ik al "verklapt", met die grote koek/vrieskast! :-)

   Verwijderen
 2. Gedoe zal het zeker zijn, maar jullie krijgen er iets moois voor terug ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, wat een keuzes moet je nog allemaal maken. Zelfs over de broodrooster wordt nagedacht. Ik vind het leuk om mee te mogen volgen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent er maar druk mee!

  BeantwoordenVerwijderen