{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 3 maart 2015

Dinsdag - poppendag Lalylala

Dinsdag - poppendag Lalylala


Het is weer dinsdag en dat is bij mij poppendag. En vandaag is het een bijdrage van Lydia. We hadden vlak voor de voorjaarsvakantie nog even club, mét appeltaart bij de koffie:
En Lydia had Lalylala mee:


Ze is gehaakt met een mooi verloopgaren van Larra. En roze voor het gezicht. De groene sjaal kleurt er heel mooi bij! Die is gehaakt met stokjes. De achterkant is ook leuk!Ik heb zelf nog geen Lalylala gehaakt, maar ik vind het een erg leuk model. Er zijn veel versies van. Het patroon kun je bestellen via internet, bijvoorbeeld via Etsy. Apart eigenlijk dat hier nog geen boekje van is!

En nog even over de schaatsen van Pippi (zie vorige week), ik kreeg een hele leuke link door van Angélique, een patroontje van ... gehaakte schaatsen! Echt leuk, dus ik deel het hier: patroon van gehaakte schaatsen.


Ik ga kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij:

Peggy en
Rita

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Dat is een zeer mooie lalylala! Die kleuren zijn echt prachtig! :-)

  Groetjes
  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha, die Lalylala wordt gekeurd met een lekker stuk taart. Gelijk heb je en wat is die mooi. Ik vind de kleurtjes wel prachtig.
  Ben eens gaan piepen naar het patroontje van die schaatsen. Die van jou zijn bijna hetzelfde hoor. Dus prachtig gedaan zou ik zo zeggen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lydia heeft echt wel een supermooie Lalylala gehaakt die jullie natuurlijk goedgekeurd hebben bij een lekker stukje taart, hmmm! De wol die ze gebruikte geeft een heel speciaal effect eraan.
  De schaatsjes die ga ik misschien ooit nog eens maken voor de poppen of de minihippies.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren heeft deze Lalylala! Grappig hoe verschillend al die figuurtjes er uit zien. Iedereen geeft er zijn eigen draai aan. Die schatjes zijn ook heel leuk. Die ga ik zo maar even pinnen, voor je weet maar nooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit een Lalylala gemaakt, vind deze wel mooi van kleur, fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk hoor! met dat verloop garen krijg je een heel bijzonder effect

  BeantwoordenVerwijderen