{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 18 maart 2015

Meer over de zussendag

Meer over de zussendag


Op deze woensdag even geen woondag. Ik heb nog zoveel te vertellen over de zussendag, waar ik maandag alvast wat van liet zien! Bovendien, wat de keuken betreft is het eigenlijk een beetje stilte voor de storm, bij wijze van spreken. Dus vandaag wat meer over de zussen!

Ik nodigde mijn zussen uit om naar Sneek te komen, bij Katrein Kunst (hier is de link naar Katrein op Instagram). Ik had nog een allerlaatste freubelclub geregeld :-)


Het was helemaal vol in de huiskamer van Katrein en o, wat is er hard gewerkt!Iedereen mocht een doosje naar eigen smaak beplakken, er waren "matroesjka-doosjes" en andere kleine doosjes, hier zie je wat eindresultaten, al zijn ze hier nog niet helemaal droog.


Heel enthousiast was iedereen over het zelf maken van chunks voor bij een sleutelhanger. Ik heb hier een foto van mijn exemplaar:


Een aantal van mijn "zussen" kocht er gelijk ook maar zo'n geweldige armband bij en anderen zetten 'm op het verlanglijstje voor bijvoorbeeld moederdag ;-)

Het was de bedoeling dat we een uur á anderhalf bezig zouden zijn, maar dat haalden we niet. We zijn zeker twee uren geweest! Alle zussen mochten namelijk ook nog wat doen aan een speciaal herinneringskastje voor mij. Erg leuk, ik zie er allemaal dingetjes, teksten en plaatjes op die hen aan mij doen denken. 

Heel speciaal! Ik zal het koesteren!

En zo kwam het dat we pas om een uur of half twee bij ons thuis aan de lunch konden. Hier een kleine impressie van het buffet:

Een beetje jammer van dat lege doosje voor op de foto...
In de haast niet opgelet, en ik kan de foto niet meer over maken!

Echtgenoot had ook nog twee heerlijke soepen gemaakt en op tafel lagen stokbroden en we begonnen met.... prosecco! Een echte dameslunch!
En dat allemaal nog met de oude keuken, haha! 
Morgen vertel ik meer over de goodiebags!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Wat een zalige zussendag zag er dat uit. Gelukkig heb je foto's om nog lang na te genieten.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie zo'n leuke zussendag gehad hebben, volgens mij voor herhaling vatbaar:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig, samen aan de knutsel!
  En daarna een heerlijke lunch, ik zeg: gewoon vaker doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag, zeer zeker voor herhaling vatbaar!!

  BeantwoordenVerwijderen