{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 20 maart 2015

Verwennerij!

Verwennerij!


Deze hele week staat nog zo'n beetje in het teken van de zussendag, ik raak er niet over uitgepraat :-) (Onder het label zussendag kun je alle blogs hierover vinden)

Het grootste cadeau, dat had ik al verteld, was dat ze alle tien direct zo enthousiast waren dat ze wilden komen! Zo leuk, dat ze er allemaal waren. Eén van m'n "zussen" had me de mailadressen van de anderen gevraagd en het blijkt nu dat zij onderling heel wat contact gehad hebben, hihi!

Zo kreeg ik dit mooie boek:


En dat boek is nog specialer doordat ze er allemaal wat liefs in schreven.Door dit boek bedachten ze eerst nog als extra thema dat ze allemaal iets bij de kringloop zouden kopen voor mij. Dat hebben ze uiteindelijk niet allemaal gedaan, ook omdat ze weten dat ik eigenlijk (een beetje) aan het opruimen ben (Deze week heb ik wat glazen bij de kringloop gebracht!). Irene had dit boek al gescoord en ik vind het geweldig! Het ziet er nog prachtig uit en er zitten zelfs dvd's bij. Het zijn de jaren van mijn jeugd en die van echtgenoot, wat is er veel veranderd!Mijn zusje vond ook zoiets geweldigs:Het gaat om dat vogelhuisje dat ze nog liet vullen met het plantje. Ze had het ook nog erg leuk ingepakt en opgesierd met dat ene vogeltje dat ik maandag al liet zien en nog een klein houten vogelhuisje, dat ze ook vond bij de kringloop. Zelf zou ik dit ook direct gekocht hebben, echt heel leuk!

Dan was er nog een soort van thema, Lydia had een mandje en vroeg aan alle zussen of ze een bolletje of zo hadden om het te vullen. Nou, dat hadden ze! Ik kreeg een heel leuk versierd en overvol mandje:Kijk eens, zoveel spulletjes!Heel veel bolletjes garen en ook knopen en kralen en een jampotje gevuld met allemaal lintjes, kantjes en knoopjes (dat laat ik nog eens zien) en een pakketje met ware schatten (ook dat laat ik een andere keer zien). Ik weet niet eens van alles van wie ik het kreeg, er zitten een aantal mooi ingepakte dingetjes in, waaronder kralen en knoopjes en mooi garen. Er zitten 2 x 3 bollen van dat "sprietjesgaren"in. En glittergaren en Zpagetti, echt heel veel!

Mijn Poesiealbum is weer mooie versjes en heuse gedichten rijker. Dat is heel persoonlijk, dus zal ik het hier niet laten zien. 

Agnes bracht een mooi voorjaarspotje voor me mee, helemaal nieuw :-)


Ik heb echt een topdag gehad met mijn zussen en ik geniet nog steeds na en ik heb jullie deze week mee laten genieten. Ik wens jullie ook van die fijne zussen toe!

Nu is het vrijdag en daarom ook een heel fijn weekend gewenst! 


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Ja, ho, dat stopt maar niet die verwennerij. Ik geloof het helemaal dat jij nog op een roze wolk zweeft. Geniet nog maar lekker na.
  Fijn weekend
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een super gezellige dag met mijn "zussen" . Fijn om zo samen te zijn, elkaar beter te leren kennen en zo te genieten! Inspirerend!! En ook geweldig om alles afgelopen week op je blog nog even her te beleven.
  Dankjewel en veel liefs,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps, ik sta zomaar ineens 3 berichten achter zie ik en allemaal gaan ze over de "zussendag", helaas heb ik er maar 1. Jullie hadden duidelijk een superdag en zoveel verwennerij dat er gebeurd is, niet moeilijk dat je nog altijd nageniet als je dit allemaal ziet.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk heb ik ook slechts één echt zusje, Rita, maar geïnspireerd door zo'n verhaaltje van het internet dat alle vrouwen rondom je een soort van zussen zijn, had ik er ineens een kamer vol! :-)

   Verwijderen
 4. Heerlijke verwennerij! Dat was echt genieten voor iedereen, denk ik.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen