{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 12 december 2014

Vrijdag met van alles wat

Vrijdag met van alles wat


Het einde van het jaar is in zicht, nog maar een paar weken. Nog één schoolweek en de kerstvakantie begint. Bij mij in huis begint het al een beetje in kerststemming te komen. In het weekend ga ik er verder mee. Al heb ik ook nog wat andere projecten.

Zo kreeg ik een week geleden een doos met garen binnen, waarvan ik twee mutsen ga breien. De opdrachtgeefster heeft het garen besteld bij Hobbydoos.nl en het direct bij mij laten bezorgen. Handig, want dat scheelt al weer wat in de verzendkosten! En het ziet er prima uit:


Ik ben al bezig met de Scheepjes Peru. Mooie zachte wol, al pluist het wel wat tijdens het breien. De Eskimo van Drops ziet er heel anders uit. Ik maak er twee Canyon Cowls van (die heb ik al eerder gebreid).

Ik ben nog bezig met mijn jeansblauwe sjaal, ik ben met de derde bol bezig, na bol nummer twee zat ik op 60 steken. Ik weet nu wel zeker dat ik alle vier de bollen op ga breien.Ook mijn glittersjaal heb ik weer opgezocht. Nog één bol moet opgebreid worden. Ik had het vorig jaar na de feestdagen even terzijde gelegd, maar nu wil ik proberen 'm voor de kerst klaar te hebben. Moet kunnen, het is maar 67 meter. Wel weer even het patroon opzoeken!


En mocht er dan nog tijd over zijn, dan pak ik m'n deken op schoot. Ik ben inmiddels op 102 cm. Yes! Over de helft! 


Ik ga me dus niet vervelen :-)

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Zo jij gaat je niet vervelen in de vakantie! Ziet er allemaal top uit, en de deken wordt almaar mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuk voor stuk mooie projecten, allemaal leuk om aan te werken, denk ik ;-) Veel handwerkplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die glittersjaal is echt prachtig, gauw afmaken hoor! Dan kan je hem straks om doen. Maar ja met zoveel projecten weet je het nooit... Vind je het niet lastig om met zoveel bezig te zijn??

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben druk bezig met de glittersjaal :-)
   Eigenlijk vind ik het altijd wel leuk, een beetje afwisseling. En soms ben ik met nog meer dingen bezig dan ik zo even laat zien! Ik "filter" het een beetje!

   Verwijderen
 4. Wat mooi allemaal. Je hebt het er maar druk mee. Ik herken dat wel: lekker veel dingen onderhanden, zodat je kunt afwisselen!

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij zal ook niet direct stilvallen :-) wat een projectjes allemaal en geen kleintjes, maar wel allemaal heel mooi en lekker warm!
  De glittersjaal is mijn favoriet!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen