{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 17 december 2014

Gelukspoppetjes haken

Gelukspoppetjes haken


Regelmatig komen ze toch weer langs: mijn mini-gelukspoppetjes. Ik haakte er weer een stel. De eerste haakte ik als een bedankje.
Echtgenoot en ik waren geheel gefascineerd door de serie The Killing. Ik leende de dvd-box van de bieb. En hoewel ik heel enthousiast over de bieb ben, viel dit me nu toch wat tegen. In de tweede dvd bleek een behoorlijke beschadiging te zitten. Toch lukte het met een ander afspeelapparaat om verder te kijken. Toen kwamen we in dvd 5, nog anderhalve aflevering te gaan: een onoverkomelijke hapering! Hoe erg! Echtgenoot en ik deden allebei een oproep op facebook of misschien een facebookvriend in de omgeving in het bezit was van de dvd en ons deze wilde uitlenen. En ja: iemand van de handwerkdames redde ons!
Als dank maakte ik voor haar een gelukspoppetje:
En toen ik onlangs bij de Urker Vishal was, had ik een gesprekje over hobby's en zodoende haakte ik twee mini-gelukspoppetjes voor de dames die mij hier iedere week vis verkopen.Zo'n poppetje kun je altijd een beetje persoonlijk maken, door bepaalde kleuren te gebruiken of door iets extra's toe te voegen. En nu heb ik er een visje bijgemaakt. Ook een patroontje van mezelf, je vindt het hier.Het visje kan er ook weer af, dan heb je zelfs twee sleutel- of tassenhangers!
Deze drie dametjes betekenen ook weer drie "streepjes" bij mijn actie voor het goede doel. Daarover kun je hier meer lezen, en ook hoe je het patroon kunt bestellen.


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

 1. Zo een popje is toch weer iets anders dan een kaart hé. Altijd fijn om te krijgen. Zeker als je het zo persoonlijk maakt.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je er nog iets persoonlijks aan hebt gemaakt. Die geluks-poppetjes zijn zoiezo al geweldig (om te krijgen)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze blijven mooi je gelukspoppetjes en zeker als je ze zo persoonlijk kan maken. Ook ik had het geluk al eens eentje te mogen krijgen van je, het hangt aan het bureau van hubbie aan zijn bureaulamp als geluksbrenger.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen