{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 2 december 2014

Dinsdag - poppendag, bericht van Gerda

Dinsdag - poppendag, bericht van Gerda


Maria heeft geen poppen meer op de pennen op dit moment en zelf ben ik ook nog steeds niet weer met een poppenproject bezig. Genoeg andere projecten, ik verveel me niet! Toch kan ik weer meedoen aan de poppendag, want ik had een bericht van Gerda met heel veel mooie creaties. Het zijn weliswaar geen poppen, maar deze muis komt wel uit een boek van Arne & Carlos:


Ik kreeg nog meer foto's:


Dit zijn Suusje en Karel. Ze zijn met hele fijne wol gebreid op pen nummer 2. Met een patroon van Zij maakt het. De patronen zijn echte aanraders, volgens Gerda. Ik heb net even gekeken en zag dat er nu een mooie nieuwe website is en ga zeker eens goed rondkijken.



 Ze hebben leuke snuitjes, die Suusje en Karel!


En dit zijn beertjes. Gemaakt met fanatie sokkenwol.


Wat zijn de kleertjes ook leuk! Zo grappig, dat oprol-effect bij het truitje!



En een prachtig jurkje!



Ook de beertjes zijn  van Zij maakt het. En de kleertjes van de muizen passen dus ook voor de beertjes, dat is handig! Gerda is een echte fan van deze patronen en ze zien er ook echt geweldig uit!

Nu ga ik even kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij:

Akke
Daniëlle,
Jolanda,
Peggy en
Rita! 

Als je ook mee wilt doen, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Die wolmuis van A&C , wat heeft die een leuke kleren aan! Die 'oprol'-truitjes, geweldig!Ben ook een fan van zijmaakthet patronen.Je hoeft na afloop alleen nog maar een naadje dicht te maken!grfrouwien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat zijn weer geslaagde exemplaren. En wat een leuke kleedjes. Met naald nr2 zijn het wel fijne knuffels. Die patroontjes van "Zij maakt het" zijn echt wel fijn om mee te werken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk weer en wat doet een andere kleur garen toch ook veel.
  ander kleurtje ander beestje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Gerda kan er echt weg mee. De patronen van zij maakt het zijn natuurlijk echt geweldig ondervond ik ook al. Ook ik heb nog zo'n minimuisje van haar ergens op de pennen staan. Die oproltruitjes zijn echt de max! En zo zie je maar, ze zijn in elke kleur of soort wol geweldig leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat zijn ze lief! De patronen van Zij maakt het zijn zo geweldig. Iedereen die een beetje kan breien (en lezen) kan ze maken. Leuk om ze hier bij jou weer een keer voorbij te zien komen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatjes, vooral die beertjes met het verloopgaren zijn zo lief. Ik ga ook eens een kijkje nemen bij Zij maakt het!

  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo mooi en zo lief! Super!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen