{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 4 april 2018

Mystery Blanket, de vijfde editie!

Mystery Blanket, de vijfde editie!


De Mystery Blanket van Breiclub.nl beleeft dit jaar een mijlpaal: het is de vijfde editie!


Ik mocht meedoen aan de editie van 2017. Alle blokken zijn klaar, al wil ik er nog een paar opnieuw maken. Het ligt even stil door de dekens voor De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld (daarover lees je morgen meer 😉). Ik schat in dat ik er in mei weer mee verder ga, want ik ga 'm zeker af maken. Ik vond het een heel leuk project en ik vond het ook erg leuk om over mijn ervaringen te bloggen. Mijn blogs hierover vind je terug onder het label "Mystery Blanket 2017".

Dit jaar is het thema "Around the world". Er zijn drie kleurencombinaties en er is een breivariant:


en een haakvariant:Het is een Mystery, dus veel moet je gewoon afwachten. 

Wat je wel weet is dat 

- het een heel leuk project is
- je eind september een pakket krijgt met bijna 40 bollen prachtig garen (en nog wat mysterieuze extra's 😉)
- de dekens ontworpen zijn door Bianca Boonstra en haar dochter Alexa. Dat is héél goed nieuws, want Bianca was bij de vorige editie steeds heel behulpzaam in o.a. de Facebookgroep.
- je via de forums op Breiclub.nl én in de speciale Facebookgroep altijd vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen én inspireren! Is echt leuk, want zo ben ik ook al op andere ideeën gekomen voor mijn deken van 2017!
- je iedere maand, zes maanden lang, op de eerste dag over de nieuwe patronen kunt beschikken. Dit jaar maak je iedere maand één groot blok, van zo'n 60 x 60 cm. Aan het eind hoef je deze keer dus slechts zes blokken aan elkaar te verbinden! Vind ik persoonlijk wel een verbeterpuntje, haha!

Op de website vind je nog meer informatie, ook over de technieken die gebruikt gaan worden. En daar zitten voor mij ook nieuwe technieken bij. Leuk, ik heb er wel weer zin in!


En ik ga er als een van de Breiclub-ambassadeurs ook vast en zeker over bloggen.Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n thema heb jij nu ook geen idee hoe het eindresultaat van je deken eruit gaat zien? 6 blokken zijn dan wel een heel stuk groter. Ben benieuwd hoor. Zal hem zelf niet maken maar jouw vorderingen zeker hier volgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk weer maar ik pas even er ligt nog een mooi patroon te wachten voor de herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je klinkt superenthousiast :-) Ziet er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt als een 'aparte' deken door de grote blokken. Leuk dat ze er een andere draai aan gaan geven. Maar toch doe ik niet mee (ik heb genoeg anders 😉).
  Veel plezier voor iedereen die er wél mee aan de slag gaat!

  BeantwoordenVerwijderen