{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 19 april 2018

De laatste Haak-maar-aan-middag in de bibliotheek in Sneek

De laatste Haak-maar-aan-middag in de bibliotheek in Sneek


Vorige week was de laatste Haak-maar-aan-middag in de Bibliotheek in Sneek. Ik liet die dag al zien dat ik mijn grote-granny-project klaar had. En vlak voordat ik naar de bieb zou gaan, bracht Margriet de deken bij me die we met onze handwerkavond-groep hadden gemaakt. En ik had als haakprojectje mijn Sneekdeken mee, dus mijn fiets was volgeladen:


In totaal werden er 7 dekens ingeleverd! En dat is natuurlijk voor De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Wil je er meer over weten? Kijk dan even op hun Facebookpagina! En kijk ook even bij Haak je aan? Samenhaken is verbindenOf op de Instagram-account
Erg leuk om te volgen, en om te zien wat voor mooie dekens er worden ingeleverd. En hoe het met de stand is.

Hier zie je onze berg van 7 dekens:


We hebben ze allemaal bewonderd. 
Deze is gehaakt door Froukje:


Deze deken is gehaakt door Marianne:


Deze deken is gehaakt door Marian, zij was de vorige keer nog bezig om per 5 blokjes plusvormen aan elkaar te zetten, maar heeft alles weer los gehaald, omdat het resultaat niet naar de zin was. Wat een klus! Maar wat is de deken nu prachtig!


Mijn deken, die had ik vorige week al laten zien.


De deken die we met onze handwerkavond-groep gemaakt hebben. Daar vertel ik volgende week nog wat over.


Deze deken is gehaakt door Charis, die ineens nog bijna 200 granny's tegenkwam en toen besloot om er nog maar wat bij te haken en er een deken van te maken voor dit project. Ze deed er met moeite afstand van en dat snap ik: wat een mooie deken!


En deze is gehaakt door Coby. Wij waren er allemaal weg van, wat een vrolijke deken! Ze vond 'm zelf ook wel geslaagd en wil er ook nog eentje voor zichzelf maken.


De bibliotheek  maakte er nog iets bijzonders van! We kregen allemaal gebak bij de koffie/thee én een leuke tas met daarin een liefkaartje en een minibolletje garen, zo leuk!


Ja, wij waren er allemaal ook een beetje weemoedig van, de laatste keer.... Het goede nieuws is dat we mogen blijven haken in de bieb! In principe de derde donderdag van de maand, al nemen we wel een paar maanden "zomervakantie". Ook gaan we naar een andere plek in de bibliotheek en er zijn nog wel wat kleine veranderingen. Wél gezellig dat we elkaar regelmatig blijven zien! En zo is er toch maar mooi een bijzondere verbinding ontstaan door dit project 🌝
Onze eerste afspraak is al op 17 mei en de daaropvolgende is dan op 20 september.
De tijd blijft van 14.30 - 16.00 uur.


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


4 opmerkingen:

  1. Wat een kleurrijke resultaten weer. En nu is het vast afkicken van de deken en de club. Hoewel, ook zonder zal er vast nog genoeg uit je handen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt het misschien wel in de gate, ik loop een beetje achter met lezen.
    Wat een mooie dekens en wat leuk dat het handwerken in de bieb een vervolg krijgt, super gezellig. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen