{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 29 september 2017

Vrijdag in september

Vrijdag in september


Vandaag is 't 29 september, ook deze maand is al weer zo goed als voorbij! Wat vliegt de tijd! Komt dat nog door die septemberstorm? Gelukkig hadden we ook nog heerlijk nazomerweer deze maand :-)

Wij van De Breimeisjes hadden de eerste handwerkavond van het nieuwe seizoen. We deelden deze keer wat nazomerse ideetjes, die ik hier en hier al liet zien. Vooral het eerste idee werd uitgeprobeerd:

Dit is het haakwerkje van Hedy:


Christine maakte een restje garen op met snelverlopende kleuren. Apart effect! Ook zij waren allebei verrast door de eenvoud van de steek en zien er zeker mogelijkheden mee.


Margriet en Lydia waren toch meer in de mood voor herfstig haken en gingen aan de slag met pompoenen. Dat hebben we wel eerder gedaan, in een ander haakseizoen, en 't patroon was dan ook nog goed bekend.
Je moet wel een beetje opletten en we hadden ook enorm veel bij te kletsen, dus Margriet kwam niet zo heel ver 😊


Lydia daarentegen... was heel goed bezig en haakte een goudkleurig pompoentje!


Wil je er ook een haken? Hier is een leuk patroon te vinden. Zelf begon ik die avond met mijn sokken, die inmiddels al wat gevorderd zijn.Na 't haken werd er nog even gewinkeld en er is altijd zoveel moois en zoveel nieuws te zien bij Sterk & sVeer! Deze keer werden drie dames verleid tot een leuke aankoop, respectievelijk een prachtige houten schaal, een mooi en handig tasje en een stoer en hip jack. Echt, iedere keer weer een verrassend aanbod in deze mooie winkel! Dus mocht je in Sneek komen, ga dan zeker even hier kijken.

Volgende maand hebben we weer een handwerkavond, om precies te zijn op 16 oktober. Er is op dit moment ruimte, dus mocht eens aan willen haken, kijk dan even hier. 


O ja: dit weekend komt er weer een blog van mij online bij Breiclub.nl. Elke dag een leuke blog, je vindt ze hier en zondag staat er eentje van mij bij.

Dan wens ik jullie nu graag een heel fijn weekend, vol happy momentjes! 🍀

P.S.: En nog wat anders: sinds kort is er een Facebookpagina van De Breimeisjes. Leuk voor mij als je 'm liked!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. De dames zijn weer druk geweest.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohhhh... Succesvol experiment van Christine en het pompoentje van Lydia is geweldig!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te horen een gezellige avond :) Ook voor jullie een fijn weekend.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig om weer met elkaar bezig te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd weer om naar uit te kijken hè jullie handwerkavond. Leuk die pompoenen voor de herfst en lekkere sokken doen het ook altijd goed. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen