{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 8 juli 2016

Slinger voor Quin

Slinger voor Quin


De moeder van Siem vroeg me of ik nog wat slingers wilde haken. voor een kindje dat eind juli wordt verwacht én voor een kindje dat eind juni werd verwacht. Dat wilde ik natuurlijk wel en we waren aan het mailen over de kleuren. Dat was allemaal eind mei. Ineens was dat ene kindje er toen al! Dat kindje van eind juni dacht in mei: Hallo wereld, ik kom nu!

We wisten toen direct wél de naam :-) 
En ik had een mooi vakantieproject!Het is een heel aparte kleurencombinatie, vind ik. Wél heel leuk!Van de lichtste kleuren haakte ik vier vlaggetjes voor de letters:Met wat kleurtjes erom vormt het weer een mooi geheel met de granny-vlaggen.En met donkergroen borduurde ik de naam erop: QUINIk heb even gepuzzeld met de Q, ik vind 'm zelf goed geslaagd. Ik had tijdens de vakantie het boek niet mee waar ik meestal de letters uit haal.


Tijdens de terugreis van onze vakantie haakte ik alles aan elkaar. Ik moest wel steeds even stoppen vanwege de vele tunnels in Zwitserland...


Thuis heb ik de slinger nog even op de foto gezet en daarna verstuurd. Inmiddels is de slinger bij Quin en zijn kersverse ouders gearriveerd.


Ik heb de slinger weer met veel plezier gehaakt en hoop dat deze vele verjaardagen van Quin mee mag vieren!

Met deze slinger ga ik ook de blogvakantie in. Ik blog nog wel natuurlijk, maar minder vaak, ik denk twee of drie keer per week. Ik blijf ook haken en breien en zo, deze weken en dan heb ik vast wel weer eens wat om te laten zien. Die andere slinger bijvoorbeeld.
Of ik wil een happy momentje delen. Ook kom ik vast en zeker in deze periode wel eens bij jullie buurten. Misschien ook wat minder vaak :-)

Graag wil ik jullie nu een fijn weekend wensen en een prachtige en lange zomer!
Mét happy momentjes!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.
12 opmerkingen:

 1. super Akkelien een driehoek granny die heb ik nog niet gehaakt wie weet !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk zo'n naamslinger, inderdaad iets wat je elk jaar weer op kunt hangen met een verjaardag. De kleuren vind ik heel mooi, prachtig geworden!
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je de naam al wist! Wat een leuk persoonlijk cadeautje ook weer. Jij ook een fijne zomer en ik kom gewoon buurten hoor! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad aparte kleurtjes voor een baby, maar ze passen goed bij elkaar, heel verrassend.
  Fijn weekend en fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie slinger weer, en ik vind het juist altijd erg leuk die eigen inbreng van mensen. Jij ook een fijne vakantie? Lekker genieten van de vrije dagen.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke slinger. Alvast een fijne (blog)vakantie toegewenst, al hoop ik stiekem toch nog wat blogjes van je te mogen lezen hoor de komende weken. Anders wordt het wel een erg saaie zomer. Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een verrassend mooi effect zo!! En wat grappig van die tunnels in Zwitserland, dat zijn zo van die dingen die je nog lang gaat onthouden :-)
  Fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie slinger is het geworden. En fijne blogvakantie. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie slinger, warme kleurtjes! Geniet van je (blog-)vakantie.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Kleurencombinatie is ook fantastisch! Groetjes, Birgitt

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hele mooie slinger, heb je goed gedaan; de lettervlaggen passen perfect bij de andere door die randjes.
  Fijne vakantie!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat had ik een hoop bij te lezen *Ü*. Jeetje wat heb je weer een hoop leuke dingen gemaakt. De naamslingers vind ik iedere keer weer leuk om te zien en die Engelse dropslinger is geweldig bedacht!
  Dat Kumihimo dat blijft maar op m'n pad komen: iedere keer denk ik dat het niets voor me is, maar hup daar komt het weer in beeld en dan twijfel ik weer opnieuw. Wie weet zie je het ook nog eens op mijn blog verschijnen ;o)
  Je Hortensiabloemetjes vind ik prachtig, wat mooi en wat fijn! Heb je ze ergens te pronken liggen of heb je er een andere bestemming voor?
  Ik wens je een hele fijne en mooie (blog)vakantie toe met hopelijk wat beter weer dan tot nu toe (al is vandaag gelukkig een mooie uitzondering).
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen