{ 'anonymize_ip': true }

maandag 4 juli 2016

De laatste handwerkavond voor de zomervakantie

De laatste handwerkavond voor de zomervakantie


Vorige week maandag was de handwerkavond en het was de laatste keer voor de zomervakantie. Het was een gezellige avond, met een feestelijk tintje. Margriet wad de dag ervoor jarig en had een bijzondere mijlpaal bereikt en zij trakteerde :-)
Natuurlijk kreeg ze een cadeautje van De Breimeisjes:en een mandje met een gehaakte cupcake en een paar bolletjes garen:
We hadden wat haakideetjes mee, waarvan ik vorige week al het bloemetje liet zien. Een ander haakidee was de dromenvanger en Hedy en Margriet gingen hiermee bezig:

Het ijsje van Mums boven was al eens gehaakt door Lydia, ze liet het hier zien op haar blog.
Christine haakte ook zo'n ijsje:
Caroline ging borduren. Omdat het de laatste keer was voor de zomervakantie had ik namelijk ook wat andere handwerkjes mee, waaronder kleine houten vogelhuisjes:
Daar ga ik zelf ook zeker nog wat mee doen, ik vind ze echt schattig!
Caroline liet ook het dekentje zien dat ze aan het haken is:
Heleen is momenteel bezig met de oogjes-deken. Daar heb ik nu geen foto van, wél van de vlaggenlijn waar ze de vorige keer mee begon. Wat is het leuk geworden, hé:


Naar het patroon van Wimke
Chantal is al heel ver met een Lalylala-pop, het wordt het draakje:
De avond vloog voorbij! Na de zomervakantie beginnen we weer, op 19 september. En zoals het nu staat, zit die avond al behoorlijk vol.

Lydia en ik werden ook nog verrast met een cadeautje van Katrein:


Er zat een hele leuke buitenkaars in met heel veel kleurtjes:


Alleen de verpakking is al een feestje :-) Wij hebben weer een fantastisch seizoen gehad, we hebben van alle avonden genoten. Best fijn dat we nu zomerstop hebben en toch is het straks in september ook weer heel leuk om weer los te gaan!

En nog iets heel anders:Echtgenoot had een interview, het stond in Groot Sneek. Je kunt het hier nog lezen, in de digitale versie. Het staat op bladzijde 45. En wil je nog een mooi boek voor de vakantie? Ik kan Cantor aanraden! Op de website kun je meer informatie vinden en zelfs het begin lezen.

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. leuke werkjes weer hier hebben we de laatste breimorgen alweer gehad wij hebben zomervakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke handwerkjes. Dat vogelhuisje is wel heel schattig. Kun je dat helemaal vol borduren dan? Veel plezier in de zomerstop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was nog niet klaar, er kunnen nog veel meer kruissteekjes op. Ik had een setje gekocht bij 't Kruidvat. Ik laat er vast nog wel eens een zien, want ik wil 't zelf ook graag borduren!

   Verwijderen
 3. Mooie diversiteit aan creativiteit! Leuk om te zien.
  Geniet van de zomerstop!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt supergezellig, die handwerkavonden! En lekker veel inspiratie kun je dan opdoen, als iedereen met iets anders bezig is, heel leuk!
  Proficiat aan echtgenoot voor het artikel en nog veel succes met de verkoop van zijn boek!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk, al die creativiteit bijeen!

  BeantwoordenVerwijderen