{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 21 april 2016

Borduren

Borduren


Het was vroeger echt niet mijn favoriete werkje, borduren. En toch... tegenwoordig borduur ik er lustig op los. Check m'n label "borduren"! En daar staan ze echt niet allemaal bij, mijn borduursels, want ik haak heel veel slingers tegenwoordig waar ik dan weer namen op, ja inderdaad, borduur. In kruissteek. Deze week nog:Bij Marjan had ik ooit eens hele leuke geborduurde sleutelhangers gezien, die ze maakt met plastic canvas. Hier vind je een tutorial. Echt super leuk, maar ja, hoe kom ik aan plastic canvas? Geen idee.

En dan, op een dag kom ik bij de Dorcaswinkel en wat ligt daar:


Plastic canvas! In eerste instantie had ik alleen die kleine vierkantjes gekocht, maar al op de terugweg kreeg ik spijt. En het was echt rotweer en het waaide verschrikkelijk hard, maar ik ben 's middags terug gegaan en heb die grote stukken ook gekocht, tien van die grote stukken voor drie euro, dat is een mooi koopje! 

Nu denk ik dat het wel wat veel is voor mij en misschien wil iemand anders dit ook wel eens proberen. Daarom geef ik wat weg, dit is een mini-give-away. Het hangt er vanaf hoeveel belangstelling er is, ik geef minstens twee van die grote stukken weg. Als je belangstelling hebt, laat dan even een berichtje achter. Ik laat over een week, op 28 april, weten wie het krijgt!Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.10 opmerkingen:

 1. Híer zou ik heel blij mee zijn,en doe graag mee. Me t de give a wat, grrr Catherine


  BeantwoordenVerwijderen
 2. borduren is niet mijn ding al ziet het er mooi uit, dus maak maar een ander blij die er echt wat mee doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige koop bij de Kringloop! Jammer dat je door het vieze weer nog een keer terug moest, maar nu kan je lekker vooruit :-)
  Leuk dat je een link plaatst naar mijn tutorial!
  Er is nog veel meer leuks te borduren op het canvas: heb je Pinterest? Zoek dan eens naar plastic canvas en de ideetjes komen te voorschijn .
  Veel plezier met je nieuwe 'speelgoed', ik ben reuze benieuwd wat je er van vindt.
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, ik heb net al even gewoon gegoogled en inderdaad: allemaal leuke ideetjes!

   Verwijderen
  2. Straks kom je nog canvas tekort! :-)

   Verwijderen
  3. Nou, eerst en vooral een beetje tijd tekort ;-)

   Verwijderen
 4. Oh ja tijd was het waar ik gister over schreef :) Vandaar de niet storen slinger voor mezelf maar zoals de titel al zei: hardleers. Toen ik het plastic canvas zag wilde ik gelijk gaan googlen waar het te koop zou zijn, zie ik dat je het weggeeft. Ik maak dus graag kans op je give away :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou spannend ik ben wel in voor iets nieuws. Ga ook het linkje bekijken. Ik ken het niet.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you for sharing at my link party

  BeantwoordenVerwijderen