{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 20 april 2016

Werk van anderen

Werk van anderen


Vandaag laat ik weer wat zien van wat anderen maakte. Daar hoort ook Rubens boek, Cantor, bij:


Het is al over de grens, want blogvriendin Daniëlle, die in België woont, heeft een exemplaar gekocht. Ze heeft het gelezen en mailde ons wat ze ervan vond. Haar complete reactie is hier te lezen op de website leencantor.nl
Ruben wilde heel graag het boek schrijven dat hij zelf altijd had willen lezen. Als het dan klaar is en een echt boek is geworden, is het heel spannend hoe anderen het vinden. Dan is het heel bijzonder dat je leest "Wat een pracht van een boek. Ik heb van de eerste tot de laatste bladzijde genoten van het verhaal."

Bij de handwerkavond vorige week maandag lieten de dames die kwamen mij wat projecten zien. Chantal had wat leuks gehaakt:


Ze haakt nog niet eens zo lang! Dit is zo netjes en mooi strak gehaakt, heel erg leuk om te zien!


Christine liet deze vrolijke, grote granny zien:


Ze heeft er al vier en het wordt een deken voor een van haar dochters. Ze haakt er nog twee bij en voegt bij alle zes nog een kleur toe, zodat het een ruime langwerpige deken kan worden.

En Hedy liet foto's zien van twee slingertjes die ze haakte voor haar dochters:


Dat was naar aanleiding van de vorige handwerkavond :-)Ze heeft bij de ene slinger bloemetjes toegevoegd en bij de andere hartjes en de kleuren aangepast op de voorkeuren van de dochters. Ik vind ze echt super, deze lieve voorjaarsslingertjes en het is ook erg leuk om te zien wat iemand anders dan met de patroontjes van de handwerkavond doet!

De volgende handwerkavond is op 23 mei. Mocht je er meer van willen weten en misschien zelfs aan willen haken, kijk dan even hier.


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

1 opmerking: