{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 26 augustus 2015

Heel georganiseerd

Heel georganiseerd


Zo vaak probeer ik mijn haak- en breiwerkjes een beetje georganiseerd bij de hand te houden en even vaak is het toch weer een soort van....


.... gewoon een bende dus...
In de vakantie ging ik met zoon naar Groningen voor ons jaarlijkse Ikea-bezoek en nu heb ik 'm ook gekocht, dat handige karretje :-)


Zoon heeft 'm voor me in elkaar gezet en ik heb alle haak- en breiwerkjes en aanverwante zaken een plaatsje gegeven:


Ik zeg: Héél georganiseerd! Alles bij de hand en makkelijk te verplaatsen!

Toen we toch in Groningen waren ben ik ook even bij die twee nieuwe winkels geweest waarover ik las in de blog van Lisanne (kijk hier), Søstrene Grene en Flying Tiger. Die laatste winkel had ik al eens gezien in Groningen. Toen heb ik er heel leuk garen gekocht, deze keer in Groningen zag ik geen garen. Wel kocht ik erg leuke pannenlappen en voor zoon een handig schrift:


Bij Søstrene Grene was wel garen te koop:


Wat een mooie kleuren! En toch.... ik heb het niet gekocht! Omdat ik het niet hoefde. Ik kocht wel handige theefilters en een vrolijke kam:


En dat stop je dan in zo'n mooi papieren zakje. 
Leuke winkels, hoor! 
En wat ben ik blij met mijn mooie, handige handwerktrolley!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

15 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar. bij mij ishetnet zo.. Hebal een flinke mand staan voor mijn werkjes en dan nog ligt de tafel vol... Ik vindjouw oplossing erg mooi en zeer praktische omdat je het zo kan weg rollen.. Eens kijken Ikea zei je he!!! Laat die nou hier in de buurt zijn.... :-D

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het een buitengewoon leuk en handig karretje! En het is er ook nog in andere kleuren!

   Verwijderen
 2. Wij genoten in Denemarken ook van deze 2 winkels! Erg leuk om daar rond te kijken! Nu op jouw foto zie ik wat ik daar ook had kunnen kopen!! De theefilters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar nu heb ik ze al voor je meegenomen :-)
   Echt super leuke winkels, hé!

   Verwijderen
 3. Ja, toch wel handig zo'n karretje, maar dat ligt in een wip vol bij mij. En mij kennende en mijn vele lopende projecten zou ik wel 3 zulke karretjes moeten aanschaffen en dan nog....Maar jij houdt jezelf goed onder controle en hebt genoeg aan 1. Die andere 2 winkels: nog nooit van gehoord.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot nog toe gaat het goed, met dit ene karretje, maar of dat zo blijft.... ;-)

   Verwijderen
 4. knap van je, dat je geen garen gekocht hebt!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht toen al aan dat karretje dat ik net gekocht had, haha! En de voorraden die ik nog heb! Maar het ziet er altijd prachtig uit, zo'n want vol met mooie kleurtjes, daar word ik altijd blij van :-)

   Verwijderen
 5. Dat herken ik wel, over een handwerkje, ik heb tegenwoordig een grote vilte tas ( van Sinterklaas gekregen) Is het toch een beetje aan kant;-)
  Leuke pannenlappen heb je gekocht, een keer geen garen kopen kan best, soms heb je even genoeg in huis:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Leuk hé, die pannenlappen! Ik ben ook een paar aan het haken, maar.... dat schiet dus niet zo op!

   Verwijderen
 6. Zeker handig maar die dekens van mij worden nu zwaar en onhandig tijd dat ze afkomen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik werk in Groningen en had nog niet gehoord van deze winkels....ik ga er zeker eens langs! Het karretje lijkt me inderdaad ideaal. Wij hebben sinds 5 weken een pup....ook een goede oplossing moet ik zeggen, want ik moet alles wel opruimen nu want hij gaat er met elke bol of brei/haakwerk vandoor die hij maar ziet....grrrrr
  groetjes Esther (haakheksen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De winkels zijn echt leuk, vind ik, een verrassend een afwisselend aanbod. Haha, dat klikt wel grappig, van die pup, maar het is vast niet altijd leuk!

   Verwijderen
  2. De winkels zijn echt leuk, vind ik, een verrassend een afwisselend aanbod. Haha, dat klikt wel grappig, van die pup, maar het is vast niet altijd leuk!

   Verwijderen
 8. Handig dat je alle haak- en breispulllen nu in één verrijdbaar wagentje hebt opgeborgen. Zo ziet de kamer er netjes opgeruimd uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen