{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 9 juli 2014

Vakantietijd - Kunstroute ParadepaadjeVakantietijd - Paradepaadje


Via facebook zag ik een hulpvraag van Bernarda: "Wie wil of kan mij helpen met het aanleveren van één (of meerdere) gehaakte lapjes in de maat 30cm x 30cm? Het is voor het project Kunstroute Paradepaadje (in een deel van Friesland) we gaan deze lapjes aan elkaar maken om uiteindelijk een aantal bomen op de kunstroute te bekleden."Leuk! Ik heb even gegoogled op die kunstroute en vond hier meer informatie. Het thema isHeel mooi gevonden om dan met gehaakte lappen bomen te omkleden! En wij van De Breimeisjes hebben daar wel enige ervaring mee! Kijk maar hier op de website!


Uiteraard haak ik aan en ga ik mijn best doen om een bijdrage te leveren! Bernarda wil graag uiterlijk 9 augustus de lapjes ontvangen, zodat zij ze nog aan elkaar kan haken.
(Je kunt Kunstroute Paradepaadje ook vinden via facebook, klik hier)


Liefs van De Breimeisjes!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, maak je foto's van het eindresultaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij toch een goedhartig mens Akkelien! Je zet je meteen weer in voor een goed doel! Maar zo kennen we je :-) Laat je ons wat zien als het klaar is?
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom ben ik nu niet verbaasd dat je mee doet... Natuurlijk dat je mee doet, zo kennen we je hé. Dat gaat weer mooi worden. En zo als Rita al vraagt, je laat het resultaat toch zien hé....
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen