{ 'anonymize_ip': true }

maandag 22 juli 2013

Wat mooi!

Wat mooi!


Als we een handwerkavond hebben bij Katrein Kunst, bereiden we altijd wat ideetjes voor en maken een pakketje met patroontjes en haken of breien voorbeeldjes. Het is altijd afwachten of het aanspreekt. De laatste keer sprak het aan, bijna alle dames gingen aan de haak met de bloemenranden die ik vorige week al eens liet zien in de blog (kijk hier).
Kijk eens naar deze vrolijke versie:Verder weten we nu dat we zeker nog een keer een avond over granny's haken gaan plannen, want wat is dat leuk om te doen! Kijk eens naar de granny's van Ingrid:Zij gaat hier een krukje mee bekleden, geïnspireerd door wood & wool stool
En dan de prachtige deken van Caroline, die een nog maar een paar maanden geleden bij ons op de handwerkavond kwam, omdat ze granny's wilde haken. En dan zo'n prachtig resultaat!
Daar worden De Breimeisjes helemaal stil van. En blij!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

5 opmerkingen:

 1. Het blijft leuk om granny's te haken.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Granny's zijn nu eenmaal hip en fleurig en je kan er allerhande dingen mee maken of bekleden, niet moeilijk om te maken en mooie resultaten. Jullie workshops slaan duidelijk aan, ook de bloemenranden zijn prachtig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg mooi allemaal weer zeg. Die bloemenranden zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief randje en leuk dat die avonden zo'n succes zijn, lijkt me ook reuze gezellig! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, zo'n bloemenrand en granny's Zijn altijd goed. Die deken ziet er wel heel aantrekkelijk uit in de mooie blauwe tinten.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen