{ 'anonymize_ip': true }

maandag 8 juli 2013

Leukste straatje


Leukste straatje


Afgelopen zaterdag was het heel gezellig in Sneek. Zo'n mooie zomerse dag, Kameleondorp, Lekker Sneek, volle terrassen. De Breimeisjes gingen samen naar de Scharnestraat, breien op het bankje bij Katrein Kunst. En wat was het mooi in de Scharnestraat!


Er hingen allemaal lijnen met "wasgoed" in het straatje en de ondernemers van het straatje hebben nu bedacht dat het leuk is om permanent vlaggetjes op te hangen. Gehaakte en gebreide vlaggetjes. De Breimeisjes wisten wat er van hen verwacht werd!


Katrein Kunst deelde garen uit in het straatje en kijk hier eens. De Scharnestraat is toch ook wel het leukste straatje van Sneek!

Hier alvast onze eerste bijdrage:


Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Ooo wat super gezellig. En wat hadden jullie geluk met het weer. Dat is zeker voor herhaling vatbaar.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo gezellig ziet het eruit daar, spijtig dat jullie zo ver wonen of ik kwam eens langs :) Jullie hebben dus een leuke opdracht gekregen heb ik begrepen: vlaggetjes breien en de straat het hele jaar door versieren, topidee vind ik! Aan de slag dus!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, Rita, opdracht is een groot woord. Het is meer een verzoek :-) En nu we toch voor de gezelligheid en de sfeer op het bankje zaten te breien en te haken, hebben we natuurlijk vast iets voor die vlaggenlijn gemaakt!

   Verwijderen
 3. Gezellig en friesland vind ik ook zo mooi !!
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen