{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 12 juli 2013

Kitten/knitten

Kitten/knitten


Zo'n leuk patroontje en zo'n sympathiek doel, dat moet ik even delen! Ik werd erop geattendeerd door mijn schoonouders, zij lazen het in een tijdschrift. Het Engelse woord voor breien is knitting en het gaat om de website knitten.nl. Hier kun je een erg leuk en eenvoudig patroontje vinden om een poesje te breien, oftewel om een kitten te knitten. Zo leuk gevonden!

Hier wat foto's van mijn kitten:Wij namen het patroontje al eens mee naar een handwerkavond (bij Katrein Kunst) en het is ook een heel leuk breiwerkje voor iemand die net begint te breien. 

Op die site lees je alles over het doel en zie je heel veel andere "geknitte kittens"! Er is overigens ook een gehaakte versie, dus mocht je niet kunnen knitten en wil je toch zo'n kitten, dan kun je met je haaknaald aan de slag!

Heel fijn weekend gewenst!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Wat een goed doel en zo simpel om te maken. Dat heb je weer goed gevonden !!! Nog een fijn weekend.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan heb je een hooked kitten, dat klinkt wel een beetje eng...Ik vind het wel een schatje. Sla um ff op voor later :-)
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ken ze idd, maar dan als poppetjes.
  zo'n heerlijk overzichtelijk projectje. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik kende ze al, en ze zijn heel leuk om te maken en het project is natuurlijk ook geweldig zoals er zovele zijn :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen