{ 'anonymize_ip': true }

maandag 19 december 2016

Handwerkavond in december

Handwerkavond in december


Precies een week geleden was de handwerkavond, de laatste van dit jaar en ik heb er al heel wat van verteld vorige week. Vandaag laat ik zien wat er die avond zoal gedaan is.


Margriet en Caroline haakten aan een kerstbal uit een boekje dat Lydia mee had. Handig, ze konden de plastic bal uit het kersttasje mooi als vulling gebruiken voor deze bal!


Carola probeerde het patroon van het kussen uit, in 't klein:


Christine en Heleen haakten sterren, dat patroontje vind je hier.Chantal was bezig met het winterhuisje, een patroon dat we de vorige keer al mee hadden.


En Hedy begon met een kerstbal, dat had ik hier al laten zien. Zelf had ik er toen een paar op de pennen, om te laten zien hoe ik ze brei. Er is iets van te zien op de volgende foto:


En Lydia liet haar mandala zien:


Ze deed een workshop mandala haken bij Trendywol in Bolsward. Een leuk patroon. Inmiddels heeft ze er een iets kleinere bij gehaakt, met de kleuren net andersom. Erg leuk!

Wat veel verschillende dingen! De avond vloog voorbij. Thee erbij en allemaal lekkers in kerstsfeer. We hebben vast een nieuwe datum afgesproken, we gaan in januari weer lekker aan de haak. En die avond zit in principe al weer helemaal vol. Gezellig! We hebben al wat ideetjes, al is 't ook fijn om nu even tijd te maken voor andere dingen. Zo heb ik in het afgelopen weekend eindelijk tijd gevonden om hier in huis de kerstversiering te "regelen". Dat werd wel tijd, het is nu binnen een week al zover! Zijn jullie er al helemaal klaar voor?Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. gezellig zo samen handwerken ....dat is goed dat je
  me herinderd het winterhuisje ..die heb ik ook
  nog op me lijstje staan ....prettige feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige handwerkjes bij elkaar!
  De kerstversiering hier in huis is klaar. Nou ja, de Little Christmas Tree CAL wil ik nog afmaken en ophangen, maar of dat lukken gaat? Kom jij er nog aan toe of is het iets voor volgend jaar?
  Veel plezier met het versieren!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wordt 'm niet meer bij mij, dit jaar. Heel misschien dat ik nog zo'n pinetree probeer, maar ik wil 't zeker onthouden voor volgend jaar!

   Verwijderen
 3. Gezellig al deze leuke haakwerkjes bij elkaar! Grappig dat haaksters vaak kleine en vrolijke werkjes maken, dat zie je hier ook terug. Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat toch gezellig dat jullie zo met elkaar handwerken. Ik zou dat ook wel willen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om al die werkjes te zien, ik word er helemaal geïnspireerd van!
  Fijne feestdagen alvast,
  Sigrid x

  BeantwoordenVerwijderen