{ 'anonymize_ip': true }

maandag 27 januari 2014

Sjaal met ...

Sjaal met ...


Kijk eens wat ik nog in de kast had liggen:Deze sjaal breide ik voor mijn zoon, ik denk dat hij toen een jaar of vier is geweest. Jammer genoeg breide ik de sjaal van garen dat ik  nog had, waarschijnlijk zelfs met wat hergebruikt garen. Dat past bij mij, bij mijn "zuinige inslag". Mijn zoon heeft de sjaal nooit met plezier gedragen, want "het kriebelt". Het is acryl, dus ik zou zeggen dat dit onzin is, maar het garen is inderdaad niet zo zacht. Vandaag de dag kun je heerlijk zachte acryl kopen! 


Ik vond en vind de sjaal nog steeds eigenlijk te leuk om weg te gooien... Misschien moet ik 'm maar aan een goed doel schenken, er is vast een jongetje ergens, dol op auto's en wat minder gevoelig voor kriebelend garen!

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Ja, zo zou ik er ook over denken, dan is er iemand die hem toch nog met plezier zal dragen en er warm mee heeft!
  Trouwens, een hele mooie sjaal, zonde om hem weg te doen, maar met een goed doel is het anders :-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een hele prachtige sjaal. Die kan je bijna ergens als lapje leggen in een kinderkamer. Of voor een goed doel schenken. Die komt wel goed terecht.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een hele leuke stoere jongens sjaal, maar als je gevoelig bent voor prik garen dan is het echt niet leuk! Wij waren gisteren onderweg naar Eelde, en de sjaal lijkt heel erg op de snelweg van Drachten-Groningen dat was een glibber, ijzel en sneeuw rit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve sjaal! Daar is vast wel een goede bestemming voor te vinden!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen