{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 6 december 2013

Vrijdag

Vrijdag


Nou, dat was Sinterklaas dit jaar. Het was weer top! En ik weet niet of jullie bezoek gehad hebben van Sinterklaas, maar hij is bij mij langs geweest op mijn blog! Kijk maar bij de blog van gisteren, de eerste reactie! Hoe leuk is dat! 

Ondertussen ben ik dus nog steeds druk aan het breien, met dat ene geheime project en ik mag nog wat mutsen en sjaals breien zoals in mijn blog van vorige week donderdag. Door al dat breien stap ik af en toe over op de methode "eurobreien". Ik vond dat bij blijmetdraadjes.nl (Let op! Er is daar nu ook een leuke give-away!) en hier is de link naar die methode. Dat is veel minder belastend! Ik kan dat vooral goed toepassen als ik recht brei, bij averecht vind ik het nog niet zo handig.

Tussendoor kreeg ik nog een verzoekje van een nichtje die ook aan de haak is geslagen: ze was bezig met het haken van een mutsje voor een klein meisje en wilde daar graag een bloem op, maar vond dat nog te lastig. Ik haakte deze bloem voor haar:


Verder heb ik weer een paar minigelukspoppetjes gehaakt:


In de neonkleurtjes zijn ze toch wel heel erg leuk! Dit patroon kun je nog bij me bestellen,
 kijk hier voor alle informatie.

En ik haakte ook nog 25 kleine hartjes voor een slingertje. Mijn zusje en zwager zijn dit weekend 12 ½ jaar getrouwd! Voor ieder dus 12 ½ hartje, is samen 25. Dit slingertje versierde het ontbijtpakket dat ik ze vast gaf:


Ik ga nog even bezig: breien én nog wat voorbereiding voor de handwerkavond, aanstaande maandag bij Katrein Kunst. Meer informatie of wil je misschien zelfs aanhaken/meebreien? Kijk hier!

Ik wens iedereen vast een heel fijn weekend!

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Jou hulplijn wordt toch regelmatig gebruikt hé. Je hebt een prachtige bloem gehaakt. Zo een ontbijtmand wil ik ook wel, wat een verwennerij.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk cadeau zeg een ontbijt mand met zelf gemaakte slinger.
  En wel handig als je jou in de buurt hebt, kun je altijd even helpen als je iets niet kunt .
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtkado ♥ en zo leuk ook met die hartjes . Ook je popjes vind ik erg mooi. Fijn bezig dus :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe gelukspoppetjes, een mooi bloemetje en nog een hartjesslinger, je bent echt wel een bezige bij!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen