{ 'anonymize_ip': true }

maandag 2 december 2013

Breien nieuwe stijl

Breien nieuwe stijl


Katrein Kunst vloog een nieuwe trend bij mij en in Sneek binnen, vanaf Terschelling: armbreien! Is dit bij jullie al bekend? Katrein is dolenthousiast en gaf al demonstraties in de winkel!

Hier is een link naar de uitleg op you-tube

Ik kwam dit garen tegen:En ik probeerde het uit. In korte tijd heel leuk resultaat:Een lekkere en zachte sjaal of col! In de winkel van Katrein Kunst zijn andere garens te koop in prachtige kleuren!

Voor wat kleur in deze blog dan nog even deze foto:De kleurtjes die ik gebruikte voor dat ene project, dat klaar moest vóór Sinterklaas. Het is gelukt en ik laat er binnenkort meer van zien!

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

5 opmerkingen:

 1. Armbreien, nog nooit van gehoord. Ben effe gaan zien naar het filmpje. Geweldig, hoe verzinnen ze het. Ben benieuwd naar jou kleurig werkje.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nog nooit van gehoord, maar wat leuk!
  En ook ik ben benieuwd naar je sintwerkje <3
  Morgen poppendag en ik heb er zin in! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een kleurrijk werkje is in aantocht zo te zien!
  en arm breien???
  nee dat ken ik ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat ik nou net gister ook op Youtube hebben gekeken naar "arm breien"! En wat doe je als de telefoon gaat? Vraag ik me steeds af. Het ziet er wel leuk uit! En volgens jou dus makkelijk. Ik ga het binnenkort proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In principe kun je best de telefoon opnemen, hoor, het zit om je arm en je hebt je handen dan vrij, als je even stopt met breien. Die bol van mij, daar zat maar zo'n 21 meter op. Het is ook zo op en snel klaar!

   Verwijderen