{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 6 februari 2013

Tas

Tas


Volgens mij zijn uilen in de mode, ik kom ze overal tegen! Op mijn verjaardag kreeg ik het blad "Simply breien" en daarin zag ik een hele leuke uil, in een kindertrui, een heel mooi kabel-effect.

Ik vond het direct zo mooi dat ik er beslist wat mee wilde doen! Ik heb ooit van een kapsalon een tas gekregen, die lekker stevig is, maar de grote witte vlakken met o.a. de naam van die zaak erop vond ik niet mooi. Leuk om die tas op te pimpen! En ik had al laten zien dat ik met heel dik rood garen bezig was (hier). Uiteindelijk ben ik zeker drie keer opnieuw begonnen en heb 't rond gebreid. 
Inmiddels heb ik het breiwerk vastgezet en ziet de tas er zo uit: De rode kleur komt goed overeen met het rood van de tas. Ik ga er nog knopen opzetten voor de ogen, dan zit het breiwerk nog op wat meer punten vast aan de tas. Het eindresultaat laat ik uiteraard ook nog zien binnenkort.

(P.S. Het eindresultaat van deze tas staat in de blog van 7 februari)

Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

3 opmerkingen:

 1. Oei en ik dacht dat de tas al af was, zo mooi vind ik ze al. Wat gaat dat worden als ze helemaal af is? Een prachtexemplaar natuurlijk!!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een goed idee en wat mooi
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n geweldig idee alweer Akkelien om je tas op te pimpen met een uilenbreiwerk! Het is echt super geworden, zeker als het helemaal klaar zal zijn!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen