{ 'anonymize_ip': true }

maandag 4 februari 2013

Even bijpraten

Even bijpraten


Afgelopen vrijdag was er weer club! Heel veel bij te praten én vast bezig met het onderwerp voor onze eerstvolgende brei/haak-avond in de huiskamer van Katrein. Dat heeft uiteraard met hartjes te maken. Het is per slot van rekening bijna Valentijnsdag!


Verder heb ik dit weekend weer wat kleine cadeautjes gemaakt voor enkele verjaardagen:


Weer een gebreid bloempot-hoesje naar het idee van "blij-dat-ik-brei"-Jeanet, deze keer met wit/geel/licht-oranje, en 48 steken (de vorige keren deed ik het met 42 steken) en een paar toeren boordsteek bovenaan.

Het vogeltjes is naar een patroon van Annemarie Arts met kleine aanpassingen.

Verder wil ik nog even terugkomen op mijn kleine "give away" waarover ik vorige week een berichtje plaatste (kijk hier). Ik vond het wel een beetje spannend: "zit er wel iemand te wachten op mijn werkje?" De reacties van Daniëlle en Rita, aan wie ik de smiley's stuurde, op hun eigen blog, zijn zo superleuk, dat ik toch nog even linkjes wil plaatsen: 1, 2, 3 en 4.

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Ja wij zijn verwend geweest.
  Die kleine vogel, die je maakte vind ik ook zo leuk. Ik ga mij ook zo een boekje aanschaffen met van die leuke kleine hebbedingetjes.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige dingetjes heb je weer gemaakt. Ik denk dat ik ook een een bloempotje ga maken (maar dat zal dan wel hakend worden ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk zaten we te wachten op je give away Akkelien, zo leuk als je iets wint en dan nog iets zelfgemaakt ook nog! Zoveel verwennerij!
  Je vogeltje is schattig en je bloempotje is ook weer top, alweer blije mensen :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen