{ 'anonymize_ip': true }

maandag 11 februari 2013

Raam

Raam

Vorig jaar hebben we de voorkant van onze garage laten aanpasssen. De kanteldeur eruit, een "normale" deur erin en een afdakje. Daar hebben we afgelopen zomer al veel plezier van gehad! Hier een foto van toen het net af was.


Er had ook een raam in gekund, maar we besloten om dat niet te doen. Op de zijkant hebben we wel een raam én nog een deur, met raam. Ik bedacht wel direct dat ik hier wat met wild breiwerk kon doen! Allereerst was ik niet zo gecharmeerd van die witte regenpijp links voor. Die heb ik dus allang voorzien van een breiwerk. De rest is ook al wat aangekleed, zoals op de volgende foto's te zien is. En nu hebben we ook een raam. Een wild raam:
Ik ben van plan het raam nog wat verder aan te kleden. Als dat lukt, dan komt het weer in de blog! Meer wild breiwerk van De Breimeisjes kun je o.a. hier zien.

Liefs van De Breimeisjes!

5 opmerkingen:

 1. Aha, nu begrijpen we waarom er geen raam in mocht, anders kon jij niet meer wildbreien. Ik zou er nog niet op komen...
  Ben benieuwd naar het vervolg.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooie wildbreiwerkjes Akkelien, je houdt het niet voor mogelijk! Jij hebt dat terrasje echt wel mooi opgepimpt en dan dat raam, zo origineel! Ben benieuwd wat je op je vensterplank gaat zetten :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ha, je verwacht zo dat er iemand door het raampje naar je gaat zwaaien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig wat een grappig idee
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen