{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 28 november 2012

Pop-pakket

Pop-pakket

Al eerder schreef ik in een blog over het breien van de pop Katrein. Deze pop woont inmiddels in de winkel Katrein Kunst, in de Scharnestraat in Sneek. Ik heb de pop gebreid met Catania katoen, de haren zijn van Bravo. De kleurtjes zijn te koop bij Katrein en nu hebben we pakketjes gemaakt! Met vier hele bollen Catania in mooie kleuren, de bol Bravo voor de haren, een klein bolletje witte Catania en nog een beetje rood, bruin en blauw, voor de mond, de wimpers en de ogen! (Voor "mijn" Katrein heb ik nog wel een beetje geel extra gebruikt voor het rokje, uit eigen voorraad.)Dat ziet er leuk uit! En zo heb je voor een leuk prijsje, € 9,95, genoeg garen om zo'n mooie pop te breien! Katrein Kunst staat aanstaande zaterdag op de kerstmarkt in Scharnegoutum. Ze neemt de pakketjes mee!


Meer over het breien van Katrein staat op onze website: http://www.debreimeisjes.nl/poppenbreien.html

Liefs van De Breimeisjes!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke pop! Zit in het pakket ook een pakje tijd? Dan wil ik ze zeker bestellen! En liefst een paar extra handen ook erbij.
  Jij hebt echt je best gedaan.

  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja Rita, dat is inderdaad vaak het punt, de tijd.... Wel leuk om te laten zien dat je niet een kapitaal kwijt hoeft te zijn aan het benodigde garen! Het beviel mij heel goed om de pop van katoen te maken!

   Verwijderen
 2. Hoi Akkelien, wat een heel goed idee om pakketjes te maken.
  En die catania wol die breit toch zo fijn. Ben net terug van de hobby winkel met een hele voorraad catania wol. Kan ik mij lekker laten gaan.
  Nog veel succes met de pakketjes!
  Groet
  Daniëlle
  ps: als je een pakje tijd moest hebben, mag je mij die ook opsturen (hi,hi)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik het had, dan stuurde ik het op, Daniëlle! :-)

   Verwijderen