{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 24 augustus 2017

Zomer 2017 Donderdag - dekendag, door met het alfabet

Zomer 2017 Donderdag - dekendag, door met het alfabet


Momenteel is donderdag de dekendag bij mij en besteed ik aandacht aan De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Kijk vooral ook even op hun Facebookpagina! En kijk ook even bij Haak je aan? Samenhaken is verbinden.

Op dit moment deel ik iedere week wat ideeën voor dekens en ik "zit" nu in het alfabet. Leuk om je plaatsnaam te maken of een eigen naam! Of misschien een mooie boodschap? 

Ik was weer even aan het puzzelen in Photogrid met de letters tot nog toe:


Dan ga ik nu door met de W van Werk, Water en Wie doet mee?


Met een achtergrond in neonkleurtjes. 
De X van X-factor en Xylofoon heb ik in de bloemetjes gezet:


In de Y van Yoghurt en Yoga zag ik zomaar een soort van glaasje of ijscoupe:Volgende week nog één keer een "Zomer2017-donderdag-deken-alfabet-blog", met de allerlaatste letter!

Mijn idee is dat je allerlei willekeurige achtergrondlapjes kunt combineren met één kleur die je voor de letter gebruikt. Het is dan wel handig dat die kleur goed afsteekt. Alle letters kun je terug vinden onder het label "alfabet". 

Met de letters kan dan weer van alles gedaan worden, je zou er zelfs mee kunnen scrabbelen 😊 Hier is nog een puzzelcollage en deze keer kun je de woorden van links naar rechts én van boven naar beneden lezen:


In de maanden juli en augustus zijn De Breimeisjes in vakantiestemming. Wél veel blogjes, soms met een beetje "oud nieuws"  dat nog wel de moeite waard is. De poppen zijn op vakantie en toch iedere week in ieder geval een lijst met linkjes. Misschien wat minder reacties bij anderen. 
En ondertussen natuurlijk gewoon doorgaan met haken en breien 😊

Dus ook de komende tijd kun je rustig regelmatig komen buurten bij De Breimeisjes, gezellig! 
Geniet zelf ook van een mooie lange zomer en denk om de happy momentjes!
Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten