{ 'anonymize_ip': true }

maandag 9 mei 2016

Haak maar aan (3)

Haak maar aan (3)


Vorige week las ik op de blog van Mirjam dat ook zij aan haakt bij het enorme dekenproject.
Leuk dat er landelijk wordt gehaakt aan de deken! Ik las bij haar dat het in totaal om acht miljoen lapjes gaat, dat zijn er ook een heleboel!
Zelf haak is regelmatig aan in de bibliotheek in Sneek, ik schreef er al eerder over (hier en hier). De vorige keer, op 14 april, was ik het trouwens bijna vergeten en moest ik onverwacht even een mantelzorgje doen rond dezelfde tijd. Ik schoof dus pas tegen half vier aan. Ik kreeg een heerlijk kopje thee en heb snel een bolletje gepakt en ben gaan haken, ik kwam weer helemaal bij :-)


In deze collage is weer het een en ander te zien. Er zijn een aantal dames die zelf hele dekens haken! Geweldig! Zelf houd ik het bij lapjes en het zijn er nog niet eens veel...
En toch: elk lapje is er één! 
En we hebben nog tijd, hé, het hoeft pas in 2018 klaar te zijn!
Donderdag, 12 mei, is er weer een Haak maar aan! -middag in de bibliotheek, van 14.30 - 16.00 uur. Ik heb het op de kalender staan, ik ben erbij!
Hier is de link naar de informatie van de bibliotheek.
Het was trouwens wel een geluk dat ik toen toch nog aanschoof, want via via had de bibliotheek ontdekt dat echtgenoot, Ruben Korfmaker, een boek heeft geschreven en dat wilden ze ook in de bieb! Van het een komt het ander: op 21 mei is de boekpresentatie van Cantor, hier lees je er meer over. Ook dan ben ik in de bieb :-)


Zie ook de website: leescantor.nl
#leescantor
Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.8 opmerkingen:

 1. Heerlijk hoe haken je hoofd leeg kan maken he? En je bent natuurlijk trots op je man, dat zijn boek in de bieb komt! Is hij al aan een nieuw bezig?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zul jij trots zijn, op zijn boek en dat de bieb het wil hebben.
  Overigens vind ik het project van de enorme lapjes deken een prachtig initiatief, ik ga het hier oom aan de orde stellen om mee te doen.
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker, "zomaar" granny's haken voor het goede doel. Een heerlijk tussendoortje, denk ik.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je een boekpresentatie houdt ben je een echte schrijver, super gaaf! Fijn he, dat haken, zo lekker ontspannend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je een boekpresentatie houdt ben je een echte schrijver, super gaaf! Fijn he, dat haken, zo lekker ontspannend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja leuk zo'mega deken daar moet ik ook wel wat voor haken ha ha leuk toch

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hè. Ik zag het in het programma koffie & wol van Wolplein. Dus jij haakt er ook aan mee. (Ik niet - drukdrukdruk maar ook zonder mijn hulp gaat het vast lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. thank you for sharing in my link up.
  a New party is now open

  BeantwoordenVerwijderen