{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 8 mei 2015

En dan is er ... club!

En dan is er ... club!


Een heleboel vrije dagen in deze tijd van het jaar en zelfs vakantieweken, heerlijk!
De komende week is ook een korte werk- en schoolweek en dan is er maandag ook weer een handwerkavond! Dus was er ergens in de afgelopen tijd ook nog even club, bij Lydia. We zaten allebei in een "rommelige periode", bij ons allerlei werkzaamheden rond de keuken, bij Lydia zijn de wanden in de kamer geschilderd en is de vloer geschuurd en gelakt en daar kwam nog heel veel bij aan schilderklussen en dingen die vervangen moesten worden. Hoog tijd om het eens allemaal te bewonderen en dus was club bij haar.


Kijk eens, zo'n leuk taartje, gehaakt door Lydia:


Een mooie camera-riem van paracord, gemaakt door Lydia's dochter:


We hadden heel veel bij te praten en ideeën te bespreken voor de handwerkavond van aanstaande maandag én ondertussen waren we allebei ook aan het haken:


Lydia haakt nog een taartje en ik ben met een verjaardagsslingertje bezig.

Er was ook nog grote opruiming bij Lydia, ze gaf me een tas vol garens mee die ze kwijt wilde. Daar kan ik nog wel eens wat mee :-)


Iedereen een heel fijn weekend gewenst!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

 1. Wat een mooi taartje maakte Lydia, heel vrolijk! Hopelijk hebben jullie volgende keer weer een leuke clubjesavond, maar dat zal wel lukken denk ik. Nog een mooie slinger van jou erbij en een taartje van Lydia en het is weer compleet. Je hebt weer een voorraadje wol om mee te freubelen.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk taartje !!! En zoveel werk dat jullie moeten verzetten. Jullie zullen wel blij zijn als alles achter de rug is.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen