{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 17 september 2015

Veer

Veer



Vorige week veertjes op de blog en vandaag een veer! Ik kwam namelijk dit leuke patroon tegen, van een pauwenveer. Super leuk patroontje en een mooie combinatie met die veertjes, voor de handwerkavond!
Ik had net toevallig deze mooie kleurtjes gekregen van acrylgaren, ze zaten in dat mandje dat ik hier kreeg, dus ik kon het patroon direct even uitproberen.



Het is wel even tellen en goed opletten, maar aan de andere kant kun je er ook wel een beetje mee smokkelen. Het gaat erom dat je boven bij de punt wat langere steken gebruikt en onderaan bij de ronding vasten haakt.


Wel veel draadjes om weg te werken....


Maar wat zijn ze leuk! 
Mijn zusje had toevallig een heel leuk shirt aan met een pauwenverenprint:


En ik heb momenteel ook van die mooie tissuedozen:


Heel hip en trendy dus! Dit patroon hadden we mee naar de handwerkavond en het sprak aan, er zijn mooie veren gehaakt! De sleutel van Katrein Kunst heb ik weer ingeleverd met daaraan uiteraard zo'n mooie pauwenveer:


Er volgt nog een blog over de handwerkavond. De volgende is op 5 oktober aanstaande. Als je er meer over wilt weten of een keertje wilt aanhaken, kijk dan even hier.

O ja, en zo'n veer kun je dus als sleutelhanger gebruiken of in een dromenhanger verwerken, maar is ook heel leuk om mee te sturen met een kaartje. Omdat je iemand een pluim wilt geven. Of om te laten weten dat je trots op iemand bent: zo trots als een pauw ;-)



Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk ontwerp is dit. Echt een hele leuke veer, je verdient er zelf ook wel een voor het doorgeven van zo'n leuk patroontje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, heel graag gedaan, hoor! Dat is ook het leuke van bloggen: ideetjes delen en inspiratie vinden bij elkaar!

      Verwijderen
  2. Leuk,, vind de kleuren ook altijd zo mooi van een pauweneer.
    \
    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat is ie leuk en wat combineert het mooi met alle spulletjes ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel mooie pauwenoog met veel mogelijkheden; heel leuk gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooi, heel mooi, ga dit dadelijk uitproberen, heb namelijk volgende week een vriendin die 65 wordt en dit is echt een mooi cadeautje en ze mag zo fier als een pauw zijn, misschien ook mooi als broche
    groetjes
    Micheline

    BeantwoordenVerwijderen