{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 25 maart 2015

Woensdag - woondag De keuken (6)

Woensdag - woondag De keuken (6)


We doen het nog steeds met de "oude" keuken. Ook tijdens de zussendag anderhalve week geleden.

We hebben wel steeds meer zin in de nieuwe keuken! De roestvrijstalen koel/vriescombinatie heb ik al laten zien aan jullie. Die was uiteindelijk best wel bepalend voor andere keuzes. Echtgenoot heeft al jaren zin in zo'n groot fornuis en hij koos uiteindelijk voor een Stoves. Die heeft fornuizen van 90, 100 en 110 cm. Het wordt bij ons een 90 cm variant. En echtgenoot wilde eigenlijk een Richmond, maar die is er alleen in het zwart. 


Hoewel... tegen meerprijs kun je de deurtjes in elke willekeurige kleur krijgen. Ook wel bijzonder :-)



Maar ik voelde wel meer voor de strakkere Sterling en die is er ook in een roestvrijstalen uitvoering! Dat is een goede combinatie met de koelkast en ook wel mooi bij de moderne afzuigkap!


Dit gaat 'm worden! Met drie ovens! Nog een paar weken wachten, wordt vervolgd!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


6 opmerkingen:

  1. Ja er komt veel bij kijken als je een nieuwe keuken gaat plaatsen. Ik ben het helemaal met je keuze eens, zou ook mijn keuze zijn:)
    Ben benieuwd als alles straks klaar is. Veel succes hoor en bedenk het wordt eerst een rommeltje, maar daarna wordt het prachtig:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, drie stoves, wat ga je kunnen bakken, koken, garen....
    Mooie keuze heb je gemaakt. Past inderdaad goed bij je koelkast.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee, volgens mij ben je niet alleen de keuken aan het restylen ;-) mooi fornuis lijkt me ideaal 3 ovens!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat gaat wel een gave keuken worden! Mwa...een kleurtje is ook wel mooi...donkerrood....Mijn broer heeft ook zo'n soort kachel,daar noemen ze het een piano! Ik zou ook maar voor een afwasmachine zorgen....als echtgenoot gaat koken......;-)
    grfrouwien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De afwasmachine komt er zeker! Dat was eigenlijk de aanleiding tot de nieuwe keuken. We wassen al een maand of drie gewoon ouderwets af, op de hand. Ik moet zeggen dat het me nog meevalt :-) Wel fijn natuurlijk dat straks dan weer gewoon het aanrecht leeg kan zijn!

      Verwijderen
  5. Wauw zo'n vuur zou ik ook wel willen, alleen het prijskaartje valt wat tegen vind ik, dit koop je natuurlijk niet voor even en deze gaat perfect passen bij je koelkast! Nog even geduld....
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen