{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 26 februari 2014

De Earlybirdjes

De Earlybirdjes


Kort geleden plaatste ik een Friese blog, deze ging over het Friese "earlybirdje" dat ik haakte, een Frysk fûgeltsje dus. Die Friese blog heeft normaal gesproken niet zoveel bezoekers, maar ik plaatste op facebook een linkje in de Earlybirdjes-groep. Ongelooflijk, wat een reacties en likes en zoveel bezoekers op mijn Friese blog! En nog een extra volger op de Friese blog. Het is een apart medium, dat facebook! Wel heel leuk en inspirerend wat je allemaal zo voorbij ziet komen!

Dit is overigens het Fryske fûgeltsje:


Dit Earlybirdje is inmiddels in de winkel van Katrein Kunst, in de Scharnestraat in Sneek. Daar is een inzamelpunt. Er liggen nu al een paar:


Gezellig, hé!

Voor meer informatie en de patronen verwijs ik graag naar de speciale facebookgroep. Ik heb gezien dat er al weer een nieuw patroon toegevoegd is!


Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

  1. Het is een prachtig bijzonder fries fûgeltsje, En wat leuk dat je nu zoveel bezoekers had doordat ie op facebook stond.Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi exemplaar zeg!! Bijzonder ja hoe dat gaat, toen ik het slippertjes patroon op mijn blog had geplaatst, had ik binnen een week 70 nieuwe volgers er bij...echt heel bizar wat er dan gebeurd! Soms vind ik dat ook best wel eng hoor...Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een media hé, facebook. Ik gebruik het eigenlijk zo goed als niet...
    Nog veel succes met de earlybirds.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, wat een mooi vogeltje! Heel knap gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk een vogeltje dat fries fluit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel knap fries vogeltje heb je gemaakt! De verzameling groeit.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen